yeditepe eagles 

kapat
  1. bu yıl ismini istek eagles olarak değiştiren, acıların takımı modunda her takıma yenilmeyi kendine görev bilmiş yeditepe universitesi amerikan futbolu takımı.

onu geçtim eş dost oynuyor takımda. ne zaman sorsam "ne olucak gene yenildik mınıskim" diyorlar. seneye inşallah!
    #1753448 (avedis, 11.06.2007 13:27)
  2. yeditepe kartallarının ingilizce yazıldığı başlık....
    #1753462 (novakatinamite, 11.06.2007 13:30)
  3. Yeditepe Üniversitesi amerikan futbolu takımının adı. takımda olanlar spor salonunu beleşe kullanabilir. takımdaki arkadaşlık üst düzeydedir fakat başarı için üst düzeyde denilemez. iyi, hoş bir takımdır.
    #3058008 (pister, 25.02.2008 21:12)

© 2008 - uludağ sözlük

yeditepe eagles başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yeditepe eagles ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yeditepe eagles nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cinsel munasebet » kozlov » yazin tatile gidemeyen sozluk yazarlari » leave out all the rest » ankaralilarin kaba olmasi » tess gerritsen » fesmekan » adopen » cita » ancona a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games