yazarsin dediler kiz vermediler 

kapat
  1. sevdiği kızı babasından allah ın emri peygamberin kavli ile isteyip, eli boş dönen yazar kelamıdır. buradan babalara seslenilir: "yazıktır, kıymayın yavrucaklara, girmeyin sevenlerin arasına" *

*
    #1363376 (sophie, 01.03.2007 23:11 ~ 23:12)
  2. (bkz: şöförsün dediler kız vermediler)
    #3920523 (lucarelli99, 05.09.2008 16:24)
  3. - yazarsın dediler kız vermediler.
    + ee ne verdiler.
    - bakınız verdiler sen bunla idare et dediler.
    + yine iyi lan seninki. ya gizli bakınız verselerdi nolucaktı. uğraş dur sonra bulmak için.
    #3920532 (taharetmuslugu, 05.09.2008 16:25 ~ 16:26)
  4. -taksimiz yok ki manitamız olsun sözlüğümüz* var canımız sağolsun.
    şeklinde bir cümleyle teselli aranılabilecek durum.
    #3920548 (simdi anani laciverde boyadim, 05.09.2008 16:28 ~ 16:29)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazarsin dediler kiz vermediler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazarsin dediler kiz vermediler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazarsin dediler kiz vermediler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazarsin dediler kiz vermediler. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cemil abi » iktisat tarihi » spike fatality » mas que nada » mitch mitchell » sikhizm » huseyin altuntas » nigde » takas » mad girls love song » system shock » forum trabzon » dark fortress » klavye devrimcisi » usb 3 0 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » host baska kapiya » entry altina eksileyin seklinde not dusmek » ucu ortasi belli olmamak » drama koprusu » hazreti muhammed » muslum gurses » metin culhaoglu » acilin ben maxfaktor uzmaniyim » biz kuresel ekonomik krizi az hasarla atlatiriz » yagmur damlalarinin camda biraktigi lekeler » yerel secimlerde akp ye oy vermeyen bolucudur » ahmet kaya » turkiye nin arkasindan guldugu insanlar » beyoglu asigi » olmasaydi o adam anan olurdu madam » bozzy blues » cakan adam » heaven please » haber sitelerinde gizli bakiniz verilmesi » makina muhendisligi