yasini bilmeyen kurt kizi 

kapat
  1. hakkari nin bir koyunde evlerine roportaja gelen bir gazetecinin -kac yasindasiniz?-sorusuna cevap veremeyen kurt kizidir.
    acidir.
    #2899334 (karakuzusu, 26.01.2008 16:05)
  2. yeterli eğitim-öğretim görememiş kızdır. önemli olan kızın kürt ya da başka bir şey olması değildir. önemli olan ülkemizdeki eğitim-öğretim eksikliğidir, acıdır..
    #2899348 (spina, 26.01.2008 16:09)
  3. bazı öğretmenlerimiz doğunun ücra kö$elerini "vatan", orda ya$ayan insanları "insan" olarak görmediği için, gitmediği için "oralara", öğretmediği için bir $eyler hımm, ne bekliyorduk ki? beklemeye hakkımız var mı ki?
    #2899355 (anelia, 26.01.2008 16:11 ~ 16:19)
  4. butun cocuklar egitilmezlerse eger, bilgiden yoksun buyurler. irkina bakmazsin, bilgi ogretilmemis cocuklar, bilgi isteyen sorulari bilemezler. hani bir babamiz vardi adina devlet dedigimiz, cocugu kinamak yerine devleti kinamaliyiz.
    #2899379 (narpiz cigneyen yilki ati, 26.01.2008 16:18)
  5. kendisinden haberdar olmamla aklıma geçenlerde eski akp milletvekili hemşehrisinin oğlu için 3 gün 3 gece düzenlemiş olduğu düğünü getiren kızcağız.
    ki o düğünde geline takdim edilen altının 18 kilo olduğu rivayet edilmekte. (bu bilgi üzerine damadınkinden bahsetmeme gerek bile yok. o da zaten yanılmıyorsam 300 bin ytl civarında birşey olması gerekiyor.)

yani artık anlamamız gerekir sözkonusu kızın hakkarili ve kürt asıllı olması bu durumda olmasının müsebbibi değildir.
    #3848659 (sapka yapamayan cuheyla, 21.08.2008 13:54 ~ 14:12)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasini bilmeyen kurt kizi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasini bilmeyen kurt kizi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasini bilmeyen kurt kizi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasini bilmeyen kurt kizi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» denize giden atlilar » age of sail 2 » mehmet ali erbil ile 50 sarisin » nominal gsmh » pastane kagitlarini tasarlayan grafiker » cupvid » terbiyesizlesmek » panta rei » azarath » kufur edilince gunaha girilmeyecek kisiler » cambaz ipte balik dipte olsa gerek » let s pogo » windows live messenger » hatta direk secde » zall i tanimam o da beni tanimaz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » yerde bulunan flash bellek ten ilahi cikmasi » cekme abi annem beni erzurum da biliyor » cartlagi cekmek » huznun isyan olsun » we are motorhead » hayata dair ic burkan detaylar » esinin ayaklarini opmek » pervane » montajelemani » balik agzi » cinleri tepesinde olmak » tanriya ayar vermek » elm » ayni gece hem saw hem de hanibal izlemek » yargi gucunun elestirisi » yaran basliklar » serguzest » savage grace » mahsun kirmizigul un lanetli olmasi » franky four fingers