yasar ile abd ullah in 30 agustos romantizmi 

kapat
  1. bir yaz günü. sıcaktı. çocuklarımız mutluydu.

onlar elele tutuştular. sohbet ettiler. bakıştılar. biri paşamdı. biri reis-i cumhurum. mutlu oldum.

papatyalar içinde elele koşarkan de görmeyi nasip etsin rabbim.

bu da haberimizin linki:

http://www.haberturk.com/...cat=110&dt=2007/08/30
    #2229414 (kural baltay, 30.08.2007 16:06)
  2. efendim tokalaşmayla buzlar eriseydi diyerek gülerek karşıladığım haberdir.

mutlu mesut yarınlara(!) doğru elele(!). ayrıca abartıp bir de bakınız vermek istiyorum:
    (bkz: güllerin içinden canım)
    #2229454 (hiccup, 30.08.2007 16:11)
  3. türk ordunusun başına yaşar, cumhurbaşkanına ise abd ullah '' deme terbiyesizliğinin gözler önüne serildiği hadise.

(bkz: yapmayın bunu)
    #2229469 (peceteye recete yazan doktor, 30.08.2007 16:13)
  4. (bkz: bos konusan sozluk yazarları)
    #2229535 (strepto35, 30.08.2007 16:22)
  5. (bkz: sözde toka ile özde toka sorunsalı)
    #2229602 (basri, 30.08.2007 16:34)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasar ile abd ullah in 30 agustos romantizmi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasar ile abd ullah in 30 agustos romantizmi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasar ile abd ullah in 30 agustos romantizmi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasar ile abd ullah in 30 agustos romantizmi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» gnc » lorelei » gormedigine inanmanin ardindan inandigini gormek » mersin buyuksehir belediyesi » jay simpson » yeterince renkli degil » deivid in umit karan a erk uygulamasi » yeni bir kente girerken yasanan huzun » baybars » bereket tanrisi » metroda kitap okuyan artist » bos bakinizciyi seviserek makale yazari yapmak » basbaydar shopping center » zap suyu siiri » istiklal marsi nin dini ogeler icermesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » gap » senin gibi » klavye devrimcisi » taraf gazetesi nin iflasin esiginde olmasi » pasamiz cok sakacidir da » osmanli hakkinda bir sey bilmeyip hayran olanlar » ca va » hidrolik ve pnomatik » yapan » ibanez jem » yeni baslayanlar icin istanbul » ford fiesta » google » geriye donmem » son sinavlari 100 olarak hesaplamak » gecen gun yine sevisiyorum » kabiz olanlara tavsiyeler » yazarlar faal olunca ortaya cikan verimli sozluk » dalga gecerek reddetmek » orospu cocugu abdullah ocalan