yasam karsinda caresizlik 

kapat
  1. vazgecmektir, her seyi akısına bırakmakla sonuclanır cogu kez.

yasama ayak uydurmaya calısmak, becerememek, dusmek, kalmak, kalkamamak en sonunda yorulmak ve kabullenememektir. depresif bir durumdur. farkına varırsanız eger yeniden guc toplamayı secersiniz, farkına varılmazsa yasamın kıyısında kalır kendinizi film izliyormus gibi seyredersiniz.

yasam kendi yasamımız demek. oyleyse secimler olabilmeli. fırsat esitligi sacmalıgı yapmayacagım, cunku biliyorum yok. kabullenmek neden bu kadar kolay degil, onu da biliyorum, azim var bunyede. oyleyse nasıl oluyor da caresiz hissediyorum, anlamlandırma ihtiyacı duyuyorum, garip.

hayata dair ic burkan detaylar tadında olacak ama ben gordum. yasam karsısında caresizlik yasayan bir kadın gordum. cocugu hasta, esi issiz ve caresiz. hastanede karsılastık. care olamadım, hicbir seyine. sadece ellerim kollarım baglı baktım. bakakaldım. bu caresizlikle yazılan cumlelerden sonra anladım ki benim caresizligim sadece kopuk, o kadının caresizliginin yanında. o bir dalga ben bir kopuk. dalganın kopugu.

caresizligin karsısında caresiz kalmak, aman. iki kere.
    #1226321 (kabaktadi, 29.01.2007 03:37)
  2. daha fecisi de var;
    (bkz: olum karsısındaki caresizlik)
    #1226323 (kabaktadi, 29.01.2007 03:38)
  3. yaşamın insanın yoluna çıkardığı engellerin bitmek bilmemesi ve insanın, bir yandan yaşı ilerlerken, yorgunluktan sürünerek hayat yoluna devam etme çabasına girişmesidir. hayatın güzel tadlarını kaçırmak, kaçırırken de zamanı yakalayamamaktır. hayatın kendini alıp götürmesi, gerisinde bıraktığı tozun insanın yüzüne gözüne bulaşmasıdır.
    #1226325 (abberline, 29.01.2007 03:40)
  4. yasamaya cabalarken önünüze engeller cıkarsa her tutundugunuz dalı kesecek bir güc varsa ve tutunmaya bidaha güc bulamazsanız yasam karsısında caresizdirsiniz.
    #1226409 (şenlik, 29.01.2007 04:22)
  5. (bkz: seni öldürmeyen herşey seni güçlendirir)
    #1228636 (zargana, 29.01.2007 18:16)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasam karsinda caresizlik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasam karsinda caresizlik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasam karsinda caresizlik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasam karsinda caresizlik. Copyright of the articles are belong to their authors.

» latife hanim » sut ile sigara icmek » sozlukteki sayfasini referans gosteren yazar » arka sokaklar » seyin seysinin seysi » bugun git yarin gel » dunyanin en guzel kadini » trabzon arena » saadettin teksoy » iran da erotik bulunan agaclarin kesilmesi » ben sanderson » ozgur soylu » laughing out loud » ilker akman » 29 kasim 2008 fenerbahce besiktas maci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » karsiya gecmek isteyen kalabaligi atesleyen kisi » abd kuzey irak tan cekiliyor » zuhur » boyun fitigi olan birinin omuzunda aglamak » her kusu optuk bir kaldi haci leylek » cenabet entry girmek » acilin ben maxfaktor uzmaniyim » umit karan » 29 eylul 2005 galatasaray tromso maci » the visitor » sahibini belli eden basliklar » sehir isiklari » abhaz » sezen sarkilarinin icine zican sarkicilar » olum tatli bir turkudur