yasa gore isim olsun kampanyasi 

kapat
  1. fikret isimli bir bebeği sevemem arkadas! aguş aguş nasil diyeyim ben ona, dövecek gibi bakiyor resmen.
    #2126393 (jakopaydin, 13.08.2007 19:52)
  2. mok gibi kampanya. böyle fikirler öne sürerler daha sonra da

"ayol sırf ismi ali haydar diye cocugu hakim yapmamış bu serefsizler" derler. be adam sen bebeğin adı abdullatif diye şimdiden onu fişlemişsin, o iğrenç kalıbına oturtmuşsun. sen bunu çağdaş gecinip yaparsan karsı tarafta isminde allah olmayanı memuriyete almam derse ne yapacaksın.

birilerini ayrımcılık yapıyorlar diye suclamadan önce kendiniz ayrımcılık yapmayın.

(bkz: bebekleri siyasete alet etmek)
    #2126399 (Odun, 13.08.2007 19:53)
  3. 'sevgili güzin abla;
    17 yaşıma geldim ve geçen yıl seçtiğim ismimin artık bu yaşıma uymadığını düşünüyorum. sence nasıl bi isim seçmeliyim?

not:şimdiki ismim gösteren gül, ben verengül yapmak istiyorum ama olur mu bilmiyorum. sen ne dersen onu yapacam.'

gibi mektupların ortalıkla dolaşmasına sebep olacak proje.

(bkz: ne dersiniz güzel olmaz mı)*
    #2126416 (nickerim, 13.08.2007 19:56 ~ 22:23)
  4. mustafa kemal hiç düşünmüş müdür acaba ?

adım farklı olsaydı da ben bu memleket adına birşeyler yapabilir miyidim ?

veyahut

ahmet necdet demiş midir ki

başkanlığımı ismime borçluyum diye.

mühim olan kafadır gençler, yapmayın böyle yazık...
    #2126442 (deeplomatt, 13.08.2007 20:00 ~ 20:01)
  5. (#1963503)
    #2126488 (dersini almis da ediyor ezber, 13.08.2007 20:06)
  6. dedemin çocukluğunu düşünmek bile istemiyorum.
    (bkz: vahit)
    #2126498 (coutcin, 13.08.2007 20:08)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasa gore isim olsun kampanyasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasa gore isim olsun kampanyasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasa gore isim olsun kampanyasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasa gore isim olsun kampanyasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» seovi » pokelere gelesin » diogo luis santo » kusurat » son ada » ataturk yasasaydi yargilanirdi » suzuk » junior reklam yazari » kablettarih » kurt cobain olunce bizde olmus sayildik » nazan ile izzet in cocuklari » evde kalan ogrencilerin zaman icinde degismesi » beyaz muslumanlar » dugunlerde ortada gezinen artist kimse » bir dokun bin oh isit » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kadinligin 21 hikayesi » a101 » fenerbahce sevgisi sinir tanimaz » ruh hastasi » ulkuhan » ask ile nefret arasindaki ince cizgi » emotion fresh bouquet » wikipedia nin kapatilmasi » punto » braveheart » uyumak istememek » selahaddin universitesi » fabregas fener e volkan arsenal e » dunya atmosferindeki gergin dalga » isten ayrilma bildirimi