yardim edin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yardim edin korkuyorum
  2. kaptan bayildi yardim edin
  3. ne olur yardim edin guner bey
  4. allah rizasi icin yardim edin
  5. cankurtaran bey lutfen yardim edin boguluyorum
  6. pkk evimi isgal etti bana yardim edin
  7. sokak cocuklarina yardim edin sizi gasp etsinler
  8. yardim edin seri eksi veren ibne pesime takildi
  9. vestel e terfi edin rahat edin
  10. edin

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yardim edin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yardim edin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yardim edin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yardim edin. Copyright of the articles are belong to their authors.

» tas ustu » latife hanim » imkb » on ikinci cumhurbaskani » ekspertiz » gemi » dokundugun her seyin altin olmasi » futbol sadece futbol degildir » nokia 8210 » erekte olmak icin yer arayan erkek » 3797 » fenerliyim ama tedavi goruyorum » iktisadi idari bilimler fakultesi ogrenci profili » yasar anter » sengul hamami » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hahaha nasil baslik ama » erkekler marstan kadinlar venusten » arda nin 300 bin kejman in 3 5 milyon avro almasi » kevase ruh » sari cizme » tonights the night » kurt cobain hirkasi » ege universitesi ogrenci koyu » yalova » antunes » kamyon arkasi yazilari » ulan okuz anadolulu » bugun git yarin gel » idmanli » materyalist bunyelere atilan tokat