yarabandi 

kapat
  1. bantlar içinde en işlevsiz olanıdır
    yarayı kapatmaya yarar ama kapatırsanız yara iyileşmez
    #621122 (parabandi, 10.09.2006 00:59)
  2. (bkz: yara bandı)
    #621123 (wolfshade, 10.09.2006 01:00)
  3. 3. nesil çaylaktır, siper yoldaşımdır, hoşgelmiştir.
    bant ailesinin yeni ferdi.
    (bkz: kolibandı)
    (bkz: parabandı)
    #860250 (kolibandı, 14.11.2006 23:21)
  4. Kullandığınıza pişman eden bant türü. Parmak kesiklerinde falan kullandıysanız çıkarttığınızda parmağınız yapış yapış olur. Bundan kurtulmak için en iyisi, yarayı gazlı bezle sarıp üzerine yarabandını yapıştırmaktır. Böylece deriniz yapış yapış olmaz. Eğer çok sıkı yapmadıysanız gazlı bez kolayca sıyırılabilir, iyileşmiş mi iyileşmemiş mi diye yaraya bakılabilir. insanlara bak uf oldu şeklinde duygu sömürüsü yapılabilir.
    #2851711 (polski, 17.01.2008 14:40 ~ 07.08.2008 01:17)
  5. yardımsever bi bant çeşididir, her kanamaya deva olma özelliğide vardır.
    #2852894 (olasiliksiz, 17.01.2008 18:49)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yarabandi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yarabandi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yarabandi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yarabandi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kurt cobain bugun yasasaydi olabilecekler » kafkasli » memeler bas kaldirmis » merve yi tavla » garanti bankasi » hayal kahramanim » erkekler marstan kadinlar venusten » bir barbar kendin tartar bir barbar assaglarda » libido » karl malone » marta lynch » gelgelelim » ayni kelime uzerinden seri entry girmek » hakan albayrak » adi sigara icip baskasini icemiyorum diyen zavalli » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gulse birsel » anadoluyum ben » attirmayi seviyorum » sozlukteki sayfasini referans gosteren yazar » 20 lerde cocuk olmak » alejandro gonzalez inarritu » shownomercy com » a la folie pas du tout » kardinalist yaklasim » zeynep binti cahs » mete tuncay » ptrs 41 » dtp lilerin milliyetci olmasi » a crimson cosmos » kac kisiyiz lan biz