yanlis anlasilmasin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. uzun yazayim da sacmaladigim anlasilmasin
  2. kusuratli sayi vereyim de salladigim anlasilmasin
  3. yanlis zamanda yanlis yerde yapilan reklamlar
  4. yanlis kelimesinin yanlis yazilmasi durumu
  5. yanlis zamanda yanlis yerde bulunmak
  6. yanlis zaman yanlis mekan
  7. yanlis zaman yanlis insan
  8. yanlis yol
  9. yanlis
  10. bay yanlis

© 2008 - uludağ sözlük

yanlis anlasilmasin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yanlis anlasilmasin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yanlis anlasilmasin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kral fm » bir iltifat olarak pic » teravih namazina gidiyorum diye bilardoya gitmek » filmlerde kotuler de kazansin » topluluk icinde gegirmek » facebook » groovetechnology » chrono commando » yuzuklerin efendisi turkuleri » mutlu olmak icin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games