yanlis zamanda yanlis yerde yapilan reklamlar 

kapat
  1. yapılan reklamın, içinde bulununan ortama hiç gitmemesi, reklamın ters tepmesi sonucu üründen soğumanıza sebebiyet veren reklamlardır. bu başlığı açmama sebebiyet veren olayı anlatayım hemen sözlük.

televizyonda titanic filmini izlerken, filmin en duygusal en acıklı yerinde tam böyle duygu patlaması yaşarken insanların, sevgililerin buz gibi suya düşüp yavaş yavaş donmaya başladıkları anda, çat diye cocacolanın milletin havuza atlayıp 'dondurdukları' "sen de aç buz gibi bir cocacola" sloganlı reklamı girdi. çok kötü oldum sözlük, ne buz gibi kolası millet orda donuyo zaten, jack de ölcek birazdan, zaten ağlamamak için kendimi zor tutuyordum. ben hiç bi daha buz gibi cocacola içer miyim? *
    #3737973 (seyir, 29.07.2008 14:07)
  2. metallica konseri öncesi saatlerdir metallica yı bekleyen binlerce kişiden belediye başkanı için alkış isteyen dallamanın yaptığı şey.
    #3738020 (uzaydangelenkozmikisin, 29.07.2008 14:16)
  3. vücut geliştirme salonunda aerobik salonu reklamı yapılması.**
    #3738031 (CarpeDiem55, 29.07.2008 14:17)
  4. omonun kirlenmek guzeldir reklemından sonra,domestosun lekelere son diyip mikropları öldürdüğü reklam. zira buradan bakınca domestos cani gibi gözüküyor.
    #3738056 (soytari kral, 29.07.2008 14:23)
  5. kocatepe camisinin önündeki belediyenin reklam panolarında okeyin prezervatif reklamının yapılması.

(bkz: i melih bunları hiç düşünemiyosun değilme)
    #3738113 (zeire, 29.07.2008 14:32)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yanlis zamanda yanlis yerde yapilan reklamlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yanlis zamanda yanlis yerde yapilan reklamlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yanlis zamanda yanlis yerde yapilan reklamlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yanlis zamanda yanlis yerde yapilan reklamlar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» silahli kuvvetler j2 » puslu kitalar atlasi » yesil sahalarda nadir gorulen olaylar » slasher » mclaren f1 » kriz teget gecti » eski sevgilinin dogumgunu » ornek vatandas » aile bireylerinden gelen komik sms ler » israel defence forces » darbecilerin taraf gazetesi dusmanligi » butun muhendisleri abazan diye fislemek » kovga » can yucel » salaga yatmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » edip buran spor salonu » makina muhendisligi » hayatin ne kadar ibne oldugunun anlasildigi anlar » sol frame ye kurt lu baslik acmak » the jailer » sozlerimi geri alamam » asik olunan insanin en yakin arkadasa asik olmasi » sporx » heroes » istanbul » motorola f3 » ayrilik sonrasi esya krizi » sozluk yazarlarindan aforizmalar » kara gozlum » kozleme » pogo yaparken eski sevgiliyle karsilasmak » avar » ezan » mahcur » club tribal