yalan testi 

kapat
  1. flash tv'nin yeni bombası. yalcin cakir gibi tecrubeli bir yapımcıya yaraşacak türden bir program. programın formatı; bir yalan makinasina konuk oturtuluyor. üç kişiden oluşan bir jüri de sorular sorarak konuğu sıkıştırmaya çalışıyorlar.

Yalan Testi Salı saat 22:30, Çarşamba saat 20:45'de
    #3461525 (kisa sureli bellek kaybi, 28.05.2008 22:07)
  2. flash tv de yayınlanan bomba programlardan birisi.

katılan adam 2 tane kadınla evlenmiş ama kadınların birbirinden haberi yok.

spiker:neden boyle bişey yaptın ramazan bey

ramazan bey:valla ben karı gorunce dayanamıyorum peşinden gidiyorum.
    #3461824 (FRaNcHeSKo, 28.05.2008 23:10)
  3. --spoiler--
    "evleneceğim diye kandırdı beni."
    --spoiler--
    #3489678 (kisa sureli bellek kaybi, 03.06.2008 22:42)
  4. an itibariyle iki kadının kavga etmeye başladığı porgram.

- sen ne diyosun be?
    - foşurt!!*
    - bırak ya, parçalıycam.
    - durun ya! hop kocası ayırsana
    - bırak boşver, takılıyolar.*
    #3489840 (kisa sureli bellek kaybi, 03.06.2008 23:05)
  5. (bkz: melek subaşı)
    #3637094 (gelirigiderinedenkolmayanadam, 08.07.2008 15:28)
  6. tarihin en eski dönemlerinden beri insanların sahip olduğu güvensizlik duygusunun sonucu olarak ortaya çıkmış çeşitli yöntemlerle yapılan bir hede.
    #3637162 (gelecegin bi yuzyil sonrasi, 08.07.2008 15:45)
  7. ortadaki juri kişisinin pavyoncu tipi vardir**
    #3670088 (ooopps, 16.07.2008 00:26)

© 2008 - uludağ sözlük

yalan testi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalan testi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalan testi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» alternatif yemek tarifleri » guvendik » got olmanin dayanilmaz hafifligi » carmageddon 2 carpocalypse now » kurt sorunu akp ile basladi » dostum yusuf demissin ama bu feridun duzagac » otistik dusunce » malumatfurus » mirkelam » hozat » eritrofobi » the bear » yuksek sakatat » temporarypeace » strateji » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » vakit » x aleyhine girilen entry ye eksi oy vermek » sinava giren asistana asik olmak » gulsen » astereognozi » ejekulasyon » nazli yarim emo olmus » tuncelispor » sponge bob » bizimkiler » ayse aziz » unutulan yillar » gizli bkz yerine normal bkz veren yazar » osasuna » i lav monolog