yalan soylemekle olusan zincirleme olaylar 

kapat
  1. kimisinin işine yarar yalan soylemek...ah ulan ah ... neden ben yalan söyleyemiyorum. yada neden soylediğimde işime yaramıyor.

lise yillari... okulda ders fln işlenmiyo ... millet her zaman olduğu gibi şebekleşiyo ders boş diye.. bir kaç gün önce hastayim yalani ile izin almış olan öğrenciler yine bir şekilde kaçmayı başarıyo..öğle arası geçmiş çöp kamyonu gelip gitmiş doğal olarak arka kapı kapalı...

peki okuldan çıkmak için ne yapmalı.. legal yollara başvurmalı diyor twist kendine.. öğretmenlerle arası iyi , arkadaslarına oranla vuykuatı yok..sicil temiz..asayis berkemal.. giderim müdür yardımcısının odasına ..hastayim lan ver izni derim alırım paşalar gibi ..alırsın sen nah alırsın...

neyse planı uygulamaya koymadan once wc gidip soguk su yla yuz yıkanır ..sıfat kipkirmizi olmuştur..kurulanır kaloriferde ısınırlır ve diğerlerine göre daha insaflı olan mudur yardimcisi na doğru yelken açılır..

once en sut en masum olanının yanına gidilir..yok pezevenk yok ...neyse diğerini deneyeyim..o da yok ...eyvaaah kel fare ye kaldık...neyse olum yapabilirsin..

odaya varılır...

oda onu kalabalıktır..3-5 dk kadar beklenir.odaya girilir.simdi oyunculugu konusturma zamanidır..

twist: t
    mudur yardimcisi: oc

(tık tık tık)

oc : geel
    t : eheh hocam kolay gelsin nasılsınız(geberik bir ses tonu hocaya da yawsadım zafere gidiyom mına koyim tutmayın beni..)
    oc : (sırıtarak bakar pezevenk) ne vardı ewladım(ewlatlar sevsin seni it)
    t : hocam şey ben kendimi iyi hissetmiyorum da yani ....
    oc :bakim ewladım, (ayağa kalkar yanıma gelir, alından ateş olcer)birşeyin yok ewladım..
    t :(laan olum yap bişiler lan)hocam...aslında ben bugun doktora gidecektim doktora..(arka fon ferdi tayfur)
    oc :ya öylemi kiminle ewladım..ben götüreyim istersen..
    t :(1 sn de aklından 2 şey geçer 1 i giderken uğrayacağı pastanenin açması diğeri de hocaya verilecek cevap) ben annemle gidecem hocam..(allah tan peder demedim valde dedim)
    oc :öyle mi..dur ben bi arayayım..numaranız kaçtı ewladım..
    t :(haayıırrrr...tarrağı yedim ben...ewden valde yok oyle bişi dicek sikecek beni bu adam sikecek..allah ım yardım et bana...)

derken bir mucize olur...içeriye başka bir mudur yardımcısı girer..kel fare bana kapı onunde bekle ewladım der.. kapı kapanır..birşeyler yapılmalı gün kurtarılmalıdır...

evreka(bilen edite yardım etsin) buldum!!!

ew aranır 2 sn de cepten.. birader açar...

twist : t
    birader : b

t: olum lan yardımına ihtiyacım var lan
    b: ne war ne oldu
    t: bak şimdi 2 dk sonra mudur yardımcısı ewi arayacak...sen açacan..ama babam gibi yap sesini babam gibi..sonra sana oğlan hasta doktora gidecekmiş izin veriyim mi fln dicek ağzını arayacak...sen de ewet de..olum lan sakın belli etme kaderim ellerinde..
    b:tamam(eheh şimdi sana bi piçlik yapmak vardı ama neyse...)

derken odanın kapısı açılır..twist normal bir şekilde içeri girer..mudur yardimcisi ile yanlızdır..

oc: kaçtı yawrum numaran
    t : XXX XX XX
    oc:tamam yavrum sen dışarı çık 2 dk bekle..

twist yine dışarı çıkar...o 2 dk geçmek bilmez...hay allahım ne işin var salak...otur okulunda ders çalış ...aptal...aman ne yapiim ders boştu...gösterecekler şimdi sana boş u...

derken kapı açılır..twist şu güzel dünyaya merdivenden geçen kızlara son bir kez bakar..

oc : al ewladım izin kağıdın...
    t : tamam hocam bağırmayı...neeeeee ....yani sağolun hocam...iyi günler...

bu bir mucizedir..dünyalar twist in olmuştur..*
    deliler gib gezilmiş tozulmuştur..

akşam ewe gelinir :

twist : oğlum lan bu iyiliğini hayatımın sonuna kadar unutmayacağım...
    birader : abi şey...ben bi su içim...
    anne : (arka odadan bağırır)oğlum twist gelir misin...bu gün mudur yardımcısı hedo bey aradı..
    twist :(şansımı ayrı skim, kafamı ayrı...)bi saniye anne bir bardak soguk su içip geliyorum..

bu da böyle bir anımdır.
    #45421 (twist, 30.01.2006 12:54 ~ 13:07)
  2. (bkz: hastayim yalani)
    (bkz: severim inananı)
    #45429 (twist, 30.01.2006 13:02 ~ 13:03)
  3. (bkz: yalan ve sonuçları)
    #45452 (ximelez, 30.01.2006 13:26)
  4. önce yalan söyleyip, sonra söylediği yalanın yalan olduğunu söyleyen, daha sonra yalan söylememeye yemin edip yeniden yalan söyleyen, söylediği yalanın yalan olduğunu söyleyerek yalan yemin ettiğini söyleyen insanın düştüğü durumdur
    #45456 (devedikeni, 30.01.2006 13:32 ~ 13:35)
  5. yalan söylememek gerektiğini bize hatırlatır
    #45904 (ximelez, 30.01.2006 20:44)
  6. (bkz: yaran okul anıları)*
    #140926 (deshet, 30.03.2006 23:36 ~ 23:37)
  7. savas bitirmek için
    hayat kurtarmak için
    götünü kurtarmak için
    bu 3 durumda yalan söylenir.
    #141017 (karpuzkabugu, 31.03.2006 00:17)
  8. (bkz: zincirleme yalan soyleyebilme yetenegi)
    #532553 (rapter, 12.08.2006 23:16)
  9. Bize yalanın kanser hücresi gibi olduğunu kanıtlayan,başa gelmemişse "oh canıma da değsin" dedirten, ama başa gelmişse hatırlanmak bile istenmeyen olaylardır.
    #532738 (fehimsiz ekmek, 12.08.2006 23:48)
  10. (bkz: kuyruklu yalan)
    #532743 (eru, 12.08.2006 23:49)
  11. yalanın ne kadar kötü fena bir davranış olduğunu gösteren zincirleme kazalardır.
    #1470945 (arabaciarabayatasget, 30.03.2007 12:58)
  12. insanı yalancı yapan olaylar zinciri.
    yalan dendiği vakit rahmetli babamın o klasik nasihati gelir aklıma, derdi ki;' oğlum yalan söylemeyin, bir yalanı doğru gibi göstermek için kırk yalan daha söylemek zorunda kalırsınız. o kırk yalanı doğru göstermek içinde binlerce yalan..bir gün yalancı biri olur çıkarsınız.doğru bi tanedir, söyler kurtulursun.'
    bir de yalancı adamın hafızasının cok iyi olması lazım ki, söylediği yalanları unutmasın. nerden baksan yalancılık zor zanaat.
    #1470979 (komik8, 30.03.2007 13:10)
  13. takva filminde açık ve net bir şekilde gözüken olaydır.
    #1470980 (LocK, 30.03.2007 13:10)
  14. sit com'larda sık karşılaşılan vaziyet.
    #1471019 (dabaddah, 30.03.2007 13:26)
  15. genelde bir yalanı başka bir yalanla örtmekten kaynaklanan olaylardır.
    #2239018 (my melancholy blues, 01.09.2007 00:09)
  16. (bkz: yalan rüzgarı)
    #2242061 (Umutluyum Hala, 01.09.2007 14:25)
  17. zincirin son halkası ayrılık olur..
    #2242082 (amrosia, 01.09.2007 14:29)
  18. ortaya buyuk yalan gibi bir türlü bitmeyen bir türk dizisi çıkma olasılığı yüksektir.
    #2242121 (Umutluyum Hala, 01.09.2007 14:34)

© 2008 - uludağ sözlük

yalan soylemekle olusan zincirleme olaylar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yalan soylemekle olusan zincirleme olaylar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalan soylemekle olusan zincirleme olaylar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» taksiye kusluk vakti tarifesi actirmak » kusursuz erkegi aramayan kadin » spanish caravan » dinamo moskova » emekli travesti » shawn paul bradley » genc koruma yasasi kapsaminda prezervatif dagitmak » entry » umut sarikaya » futbol konusunda turkiye yi ingiltere sananlar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci