yaklasma toz olursun gecme pisman olursun 

kapat
  1. çicek abbas' ta şakir' in* kahvede abbas* ile sidik yarıştırmaya çalışırken sarfettiği cümle. sonunda toz olan kendisi olmuştur o ayrı.
    (bkz: pis ceyar)
    #3513658 (bairam hoshtempo, 09.06.2008 02:01)
  2. (bkz: kamyon yazıları)
    #3513659 (maximus, 09.06.2008 02:02)
  3. (bkz: istedim vermediler sen soforsun dediler)
    #3513672 (vattafakizgoin10, 09.06.2008 02:06)
  4. (bkz: cilemse cekerim kaderimse gulerim)
    #3890037 (ben hep 17 yasindayim, 30.08.2008 00:42)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaklasma toz olursun gecme pisman olursun başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaklasma toz olursun gecme pisman olursun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaklasma toz olursun gecme pisman olursun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaklasma toz olursun gecme pisman olursun. Copyright of the articles are belong to their authors.

» gonulcelen » 6 milyona cay satan adamin hakli olma sebebi » merve yi tavla » ugur isilak » the terminator » universite yillarini ozlemek » fazla artilanmayan yazarin antipopulist kesilmesi » gece uyutmayan sivrisinekle oglen rastlasmak » mekkare » yilbasi kutlamak » bas ortusu » pote min les pote » susarak haykirmak » esfele safilin » why or why not » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » utanc dolu turk vatandasi » jf ray london » ucuz » senior reklam yazari » enes kanter » iki sevgilinin yaninda ucuncu kisi olmak » nasil yapmali » insomnia » yemekteyiz armagan » sabanci holding » killi erkekleri sevmeyen kizlar » halk plaja hucum etti vatandas denize giremiyor » dallama ruh » yasamaz » gelenege isyan da gelenekseldir