yagli 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yagli et
  2. yagli sac
  3. yagli kapi
  4. yagli boya
  5. tam yagli at peyniri
  6. yagli bitki
  7. yagli musteri
  8. yagli ekmek
  9. yagli kagit
  10. yagli radyator

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yagli başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yagli ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yagli nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yagli. Copyright of the articles are belong to their authors.

» aglatan sarkilar » siirim geldi birakin beni » son oylanan entryleri alt alta okumak » cellat » pvh19 » ahmet kanneci » dreams » fikirtepe » imam nikahin mesrulastirilmak istenmesi » kirac » fadik sevin atasoy » fizikhakkinda com » fenerli olmak ayip degil yeterki caktirma » kemal unakitan » tayyibim sagolsun » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » adanaspor » nagayka » topa hakim olmaktan aciz kaleciler » 9 kasim 2008 fenerbahce galatasaray maci » karsiyaka taraftarinin oldurulmesi » berk oktay » no tusu » gulse birsel » lucarelli99 » uludag sozlugu satmak » futbol sadece futbol degildir » arka sokaklar da gece gunduz calisan bir adanali » normalden daha kucuk olan mandalina dilimi » cinas » sinavda verilmis mukemmel cevaplar