ya bi sus yaaaaa 

kapat
  1. 2. nesil yazar..

galiba nickinden dolayı kimse başlığını açmamış.

(bkz: tamam sustum)
    #3700441 (hah buldum sonunda bir isim, 22.07.2008 02:21)
  2. son entrysini temmuz 2006'da girmiş ikinci nesil yazar.
    #3700476 (naif, 22.07.2008 02:28)
  3. akıbetinden şüphelenilen yazar.
    *
    #3700480 (kardiyak, 22.07.2008 02:29)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ya bi sus yaaaaa başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ya bi sus yaaaaa ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ya bi sus yaaaaa nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ya bi sus yaaaaa. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ben deli sen benden deli yakariz gemileri » eurovisin a ilahi ile katilmak » yeni baslayanlar icin tematik mode » chp mitingleri icin alternatif sloganlar » kirmizi kahve » biran » umit karan » sinavdan once uyuyamamak » kizlar tuvaletine iseyen erkek » perde tutturgaci » cete savaslari » saw 5 » fasizm » turkcell super lig 2008 2009 sezonu » state of play » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » durduk yere pasta kesmek » ordekbasi » memesi var diye hava atan erkek » gele atmak » ask i virane » the tattooist » taygun erdem » 3797 » djeep » hastasi olunan seyler » bekir coskun » erkekler marstan kadinlar venusten » robinson crusoe nun cumaya gitmesi » isim sehir » altini cizmek