ya benim yolumdan gidersin ya da gidersin 

kapat
  1. alex fergusonun motto'su.

kendinden asla taviz vermeyen bir hoca.. disiplini böyle sağlıyor.
    #3444954 (walter klemmer, 25.05.2008 13:06)
  2. (bkz: ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin)
    #3444960 (cumingsoon, 25.05.2008 13:08)
  3. my way or the high way yerine either my way or my way diyen ingilizin söylemek istedikleridir.

tabi türkçesi biraz çük gibi durmuş olabilir. idare etmek lazım.
    #3444977 (dolunayisi, 25.05.2008 13:12 ~ 13:13)
  4. (bkz: my way or highway)
    #3444979 (tirnak icinde, 25.05.2008 13:12)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ya benim yolumdan gidersin ya da gidersin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ya benim yolumdan gidersin ya da gidersin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ya benim yolumdan gidersin ya da gidersin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ya benim yolumdan gidersin ya da gidersin. Copyright of the articles are belong to their authors.

» meric erkan » tosbaga » chopper » okuz ruh » yapilmis en buyuk aptallik » domine etmek » otobuste sadece kendi yaninin bos kalmasi » mozart kv » parliament aqua blue icen ogrenci » ulker coko misket » basliga gore oy vermek » avea ya acik mektup » catalogue » kis » 24 mart 2007 gebzespor fenerbahce maci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kabana » tesetture kafam girsin deyip kapanmak » damak tadima uygun degildi » drop it like it s hot » nefes alsin yeter » unutma » osmanli atasozleri » rapper ninja » julyde » halk plaja hucum etti vatandas denize giremiyor » cernobil » kurdistan universitesi » kim arti oyladi lan beni » facebook a bikinili resim koymak » bir baslik daha acarsan vururum