writer 

kapat
  1. graffitide graffiti yapan kişiye verilen ad ingilizcesi yazar demektir
    #53014 (rapter, 04.02.2006 14:04)
  2. Writer : çizer ya da yazar
    Terim anlamı : Graffiti ister şekillendirme ister kompozisyon ister karaketer çizerlerine writer denir. tabii yabancı bi kelime Türkiye de aslinda buna çizer deyip türkçeleştirmemiz lazım.
    #1627692 (jeam, 10.05.2007 13:44)
  3. ing. muharrir.
    (bkz: author)
    #2125304 (meister writer, 13.08.2007 16:50)

© 2008 - uludağ sözlük

writer başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. writer ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu writer nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ben husrana komsuyum » sis perdesi » bahcelievler de polis dehseti » hincal uluc agirlama ve kosesinde yer alma rehberi » elti hatun turbesi » gambit » hugo » raste an ne raste » helikopter gorunce kendini kaybeden cocuklar » hatun gorunce heyecanlanan turk insani a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci