wo ay ni 

kapat
  1. cince, seni seviyorum.
    #1344679 (muhayyil, 24.02.2007 23:51)

© 2008 - uludağ sözlük

wo ay ni başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. wo ay ni ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu wo ay ni nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kabarmamis gazete » bulbulu altin kafese koymuslar kafesi satmis » simdi sinirden kendimi sirinleyecegim » 5 ekim 2008 fenerbahce kayserispor maci » kansas city shuffle » yazardan cok caylak olmak » beyinsiz » teshircilik » sigarayi birakmak icin en az 20 paketi cope atmak » asena ozcetin » colony of birchmen » ya ne olacakti » testerenin musluman olma ihtimali » gogus arasina canta kemerini sikistiran kizlar » benzin fiyatlarinda 10 kurus indirime gidilmesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » iri memeleri olan erkek » daha biz variz sevinmeyin » havaya ucurmak » dtp lilerin milliyetci olmasi » mou » ogzi » konusurken nefesi kesilen insan » guldunya » destere » eglenilecek kiz bulamamak » siberian divide » yogurtlu pilavdan pasta yapan cocuk » time off olmedi » kufurlu konusan kiz » zaman makinasini bulunca ilk gidilecek zaman