wine 

kapat
  1. ing. sarap
    #100170 (redwinemania, 04.03.2006 17:36 ~ 30.01.2007 01:16)
  2. linux isletim sistemlerinde windows programlarini calistirmaya calisan, acik kaynak kodlu yazilim.
    #1230696 (olur be, 30.01.2007 01:14)
  3. Linux üzerinde windows'un üzerine yükleyebildiğiniz programları yükleyebildiğiniz yazılım.Çok ihtiyaç olmadıktan sonra kullanılmasını tavsiye etmiyorum zira bell bir zaman sonra linux ms çöplününe dönüyor.Zaten linuxda her işi yapacak yüzlerce program varken tutup da linux'a ms yazılımları yüklemenin mantığını kavrayabilmiş değilim
    #1683611 (fantasio, 25.05.2007 01:44)
  4. adresine burdan ulaşabilirsiniz http://www.winehq.org/
    #1683614 (fantasio, 25.05.2007 01:45)
  5. linux icin opensource windows emulatoru.
    #2173248 (revolter00, 21.08.2007 20:08)
  6. "wine not?" diye yanıtlanabilecek bir sorudur da aynı zamanda.
    #3359743 (josef k, 05.05.2008 14:18)
  7. ubuntu feisty altinda sorunsuz cali$masina ragmen gutsy gibson surumu altinda cali$mayan emulator.

hardy heron'a geci$ sebebi.
    #3859877 (schizo, 23.08.2008 17:14)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

wine başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. wine ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu wine nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about wine. Copyright of the articles are belong to their authors.

» 7 kisilik sozluk » kapiyi kilitledikten sonra anahtari yutmak » aclik kader olamaz » yarin kol gibi vize varken sozlukte takilmak » bilgisayariyla konusan insan » ekonomik krizin sozlugu vurmasi » selcuk universitesi » ya seve seve ya sike sike » dresden bombardimani » i belong to che » okul asilan gun onemli olaylarin gerceklesmesi » evlense bile yalnizliktan kurtulamayan adam » muhabbetin agzina sictin » hasta olmus sevgiliye yapilabilecekler » aqua quorum » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turkiye nin en gereksiz unluleri » bugun e basacakken faka basmak » serra mall » cinsel organina lakap takmamis erkek kisiliksizdir » pipi lakaplari » akp yuzde 54 1 chp yuzde 18 9 » yaran youtube yorumlari » zall » cenabet entry girmek » ata demirer » attirmayi seviyorum » kurt sorununa objektif bakanlari fasist sanmak » atlas » hocalarin gaflari » fare imleci