when two worlds collide 

kapat
  1. pek çok maiden fanı tarafından sevilmeyen blaze bayley'in yorumundan dolayı hakkının verilmesi gereken şarkı.
    #815683 (patik giyen vampir, 04.11.2006 22:48 ~ 22:49)
  2. garip bir sekilde george costanza'nin colliding worlds teorisini akla getiren baslik. bu sisko savunur ki, bagimsiz george ile iliski george'u ayri iki dunyadir. eger iliski george'u bagimsiz takilan george dunyasina girerse dunyalar cakisir ve bagimsiz george varolusu sona erer!
    bu teori nisanlisi susan'in elaine ile arkadas olmaya calisma girisimine yol acan jerry'e 'sen naaptin!' niteligiyle aciklanmistir. tabi kramer'in daha oz bir aciklamasi vardir, o izlenmelidir!
    #861368 (curufinwe, 15.11.2006 08:27)
  3. bruce dickinsonı geçtim, başka herhangi bir rock vokalistinden dinlenmediği sürece güzel olup olmadığı anlaşılamayacak şarkıdır. lakin blaze bayley efendi collide kelimesini "kolaiyyy" şeklinde telaffuz ederek kendisinden bir kez daha tiksindirmeyi başarmış ve söylediği parça başına bir kez tiksindirme ortalamasıyla rock tarihine geçmiştir.
    bu zatın bir diğer klasiği ise, futureal şarkısındaki "vat! iz riil / füy! çüriiil" telaffuzudur.

edit: nasıl yer etmiş adam bende ki, blaze bayley başlığına da aynı nefreti kusmuşum.
    #2087208 (thor, 07.08.2007 18:14 ~ 18:16)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

when two worlds collide başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. when two worlds collide ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu when two worlds collide nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about when two worlds collide. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kriz enlemesine gecti » tool dinliyorum cok coolum abi » erkegi evlenmeye ikna etme teknikleri » unique » pippa bacca » cem ozdemir » tepetaklak » senior reklam yazari » yilanlarin ocu » toni kroos » ben deli sen benden deli yakariz gemileri » hurriyet » erken yasta olgunlasmak » ergenekon orgutunun lideri » osmanli turk degildir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kadinlarin haz noktalari » avignon tiyatro festivali » kendiniz olmasaydiniz kim olurdunuz » avea » dilek tutarken heyecanlanmak » ilahilerin arabesk tadinda bestelenmesi » rap dinleyen kizi seviserek metalci yapmak » trigger » yusuf sezer » komunizm » sefai » yaran okuyucu yorumlari » yaslilik » imam nikahinin mesrulastirilmak istenmesi » bir erkekten beklenenler