whatthebleep 

kapat
  1. dördüncü nesil caylak pardon, yazar.
    #2567716 (sadik 2 dost 1 hayat 1 olum, 07.11.2007 23:11)
  2. bir takeshi kitano sever oldugunu düşündüğüm yazar. hoşgelmiş. ** *

(bkz: moderasyonumuz gibi kucaklıyorum)
    #2579187 (what if, 11.11.2007 11:49 ~ 11:51)
  3. (bkz: what the bleep do we know)
    #3582026 (Schizofrenne, 25.06.2008 19:06)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

whatthebleep başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. whatthebleep ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu whatthebleep nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about whatthebleep. Copyright of the articles are belong to their authors.

» jainecohen » erkeklerin kadinlardan daha zeki olmasi » sanabirciftsozumvar » imkani dahilinde isletmeyi somuren calisan » tostik » pelus hayvanat bahcesi » suleyman oulare » moli » hurriyet » 7 kisilik sozluk » son oylanan entryleri alt alta okumak » uludag sozluk galatasaray taraftarlari » insan dusunen bir hayvandir » yeni zengin islamcilarin gorgusuzlugu » hazir cevap » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » jakobenizm » ah edip inlerim » sefer tasi harekati » mondstern » entry de reklam yapmak » wheatstone koprusu » kose yazarligi yapmak » avea ya acik mektup » minel » oznur kalender » izmit » john mccain » ergenekonyalovankara » sevgili de olsa insan hayvandir » sevdicegin ruyasinda olmak