what the bleep do we know 


kapat
  1. kuantum fiziği hakkında biraz fikriniz olursa izlerken daha fazla keyif alacağınız belgesel-kurgu* film. nerden geldik neden geldik nereye gidiyoruz gidiyor muyuz gerçek nedir gerçek mi gerçek misin aşk ne herşey kusursuz bi düzen içinde mi din ne tanrı da ne ola ki gibi felsefenin temel sorularını cevaplamaya çalışan bazen sinir bozucu bazen keyifli bazen eee ben zaten bunu biliyordum hissi veren bazen hadi oradan çarpılacaksınız manyaklar dedirten neticede seyretmek ya çok keyifli yada çok sıkıcı olan film. ben keyifle izledim ah bi de kuantumdan biraz haberdar olsaydım..
    #375319 (lost, 26.06.2006 12:04)
  2. "ne biliyoruz ki" ismiyle sinemalarda gösterilmiş örnekli belgesel. kuantum fiziğinin hayata uyarlaması şeklinde engaje edildi bu film ama pek birşey göremedim kuantum fiziği ile alakalı. çok basit bir anlatıma sahip filmde, karmaşık gibi görünse de, bilimsel hiçbirşey yok bile diyebiliriz. daha çok, daha önce adını duyduğum rhamta adında pek bir etkileyici görünen kadının öğretilerinin reklamı gibi geldi bana. sanki ortalama izleyiciyi etkilemek için bir beyin yıkama girişimi izlenimi var. e güzel tarafları da var tabi, insanlara herşey sizin elinizde mesajları mı dersin, kırın şu kabuklarınızı iletileri mi dersin, herbirşey var tabi. Hayatla ilgili çok daha önce farketmesi gereken noktaları farkedememiş insanların gözüne sokan, ama muhtemelen o kişi üzerinde yine de başarılı olamayacak kişisel gelişim kitaplarından hazzetmeyen biri olarak bunu da beğendiğimi söyleyemeyeceğim ama izleyecek olan varsa mani olmayayım yine de.
    #407482 (jokerr, 09.07.2006 02:32)
  3. kuantum teorisini herkesin anlayacağı kadar basit anlatmaya çalışmış filmdir. populer bir film olması istendiği için öyle olduğu apaçık ortadadır, eğlencelidir, izleyeni büyülemez ancak ve ancak her zaman planladığı hayatıyla ilgili sorular sormasına neden olabilir.
    #422967 (aflterxosruanrgise, 13.07.2006 21:56)
  4. dram-komedi,biraz da belgesel tadında..kuantum fiziğiyle başlayıp öylede biter, ama dünyaya daha pozitif bakmanıza yardımcı olabilecek 2004 ABD yapımı bir filmdir tavsie edilir .
    hatta yakınlarda business chanel vericek.
    (bkz: what the bleep do we know!?)
    #685310 (pixie, 02.10.2006 00:20 ~ 00:48)
  5. aynı kadronun çektiği 2006 yapımı What the Bleep!?: Down the Rabbit Hole isimli bir belgesel daha vardır. kurgusu mükemmeldir, efektler ile etkileyeciliği insanın başını döndürür. sadece bilime merakı olan değil, görsel olarak tad almak isteyen her bünyenin istifade edebileceği türde yapıtlardandır.
    #685372 (roy mustang, 02.10.2006 00:38 ~ 00:40)
  6. izleyici sayısını arttırmak için dram-komedi diye pazarlanan belgesel film. kuantum fiziği hakkında biraz bilgiye sahipseniz umduğunuzu bulamayacaksınız ne yazık ki. insan bir planck mesafesi bir kara cisim ışıması ne bilim atomaltı parçacıklardan bahseder, ama gel gör ki bir rahip suyu okumuş kristal yapısı değişmiş sizde kendi kendinizi okuyun kendinizi değiştirin diyor. pozitif olun sıçarken pozitif sıçın ve kendi mutlu hayatınızı kendiniz yaratın gibi ilginç mesajlar mevcut.filmin sonlarına doğru tanrıya baya bir giydirirler ayrıca.

    spoiler

    dikkat ettiğinin bir işaretini gönder
    benim yarattığım şeylerden herhangi birine...
    ve onları tahmin edemeyeceğim bir hale sok...
    böylece ben de bu şeyleri tecrübe ederek kabiliyetime şaşırayım...
    ve bunu öyle bir yap ki,bunun senden geldiğine dair en ufak bir şüphem olmasın.

    spoiler
    #686287 (no leaf clover, 02.10.2006 12:17 ~ 16.12.2006 17:22)
  7. what the fuck do we know diye de bilinen film.. lakin ilginctir.. arastirmalarim sonucunda sadece ben boyle biliomusum gibi bi his de belirmedi degil.
    ama var boyle bisi..
    bilen beri gelsin. ben cikamadim isin icinden.
    #984582 (Confusedy, 12.12.2006 09:06)
  8. Adı what the bleep down the rabbit hole vizyona girdi mi bilmiyorum ama if ankara da kaçırmıştım.heyecanla bekliyoruz.

    ilk filmden hatırlayacağınız üzere basketbol oynayan zenci çocuk tavşandan bahsetmişti bakalım o tavşan nereye götürecek bizi.
    #1532977 (risorder pejmurder, 16.04.2007 14:34 ~ 14:37)
  9. filmi izlemeden önce de kuantum fiziği hakkında bi şey bilmiyordum şimdi de bilmiyorum. sıkıcı belgeselimsi bişey.
    #2865126 (penny lane, 19.01.2008 23:37)
  10. ilginç bir yapım.

    yapım demek doğru olacak sanırım zira ne tam anlamıyla film ne de belgesel.

    gerçi ikiye bölersek ilk yarısına belgesel, ikincisine de film demek doğru olabilir...ya neyse.

    kuantum fiziğinden girilip, yaşam felsefesinden çıkılan, metafiziğe ve tanrı inancına uzanan hatta zaman zaman kendinize "acaba god tv mi izliyorum?" sorusunu sormanıza neden olan bir içeriğe sahip.

    çoğunlukla bilim insanlarıyla yapılan röportajlarla ve pek de düşünülmeyen noktalara temas eden açıklamalarla desteklenmiş zihninizi farklı bir yönde çalıştıran bir melez.

    yapımın afişte yer alan ismi "what the #$*! do we (k)now!?"
    http://www.whatthebleep.com/
    #3389547 (zongulca, 12.05.2008 22:40)
  11. insanın farkındalığını artırmak için yapılmış bir belgesel-film. kuantum mekaniğinden, olasılıklardan, seçimlerden, hayattan, bizden, tanrıdan ve "bir" oluşumuzdan, herkesin "bir"e bağlı oluşundan bahseder. üstünde düşünülesi devamı olan tavşan deliği izlenesi film...
    hatta başkalarına da izlettirilesi...
    #3699807 (freedean, 22.07.2008 00:12)
  12. amerika daki ev hanımlarının anlayabileceği dilde kuantum fiziğini anlatan süpper propaganda.

    --spoiler--
    istersen yapabilirsin
    pozitif düşün pozitif ol
    kendini sev ve beğen
    dünya senin oyun alanın
    --spoiler--

    ama bu ev hanımları daha sonra işleri geliştirip alfa kanalından kaynak kitap falan indiriyorlar.

    bunu aslında daha güzel bir örnekle açıklamak gerekirse;

    şimdi lütfen bu entry de okuduklarınıza gülümseyerek bakın, atın içinizden o insan olmanın yorgunluğunu, kapatın gözlerinizi ve elinizi artı oy butonunun üstüne getirin. tıkladığınız anda kucak dolusu sevgimi hissedeceksiniz.

    gerçektende * hadi kucaklaşalım...
    #3699840 (satantango, 22.07.2008 00:18)

© 2008 - uludağ sözlük

what the bleep do we know başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. what the bleep do we know ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu what the bleep do we know nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ben melamet hirkasini » 19 mayis kareografilerinin sacmaligi » football manager 2009 » autogynephilia » enderun sevgiler » universiteye bisikletle giden insan » passage to the reaper » debit note » grand theft auto online » krystal summers » erdem yener » bakrac » takdir » hz muhammed in benzerini bulma yarismasi » yeni yili dansozle karsilamak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » derdim coktur hangisine yanayim » ev kiralari ve fiyatlarindaki hizli dusus » radyo uludag » nestea seftali » pride and prejudice » starfucks » aerofaji » 11 ekim 2008 turkiye bosna hersek maci » ruyalarda bulusmak » bedensel sanrilar » the chosen pessimist » nba 2k9 » erkeklerin adet gormesi durumunda olabilecekler » hungur hungur aglayan takkeli cocuk » merhamet