werder 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. august werder
  2. werder veremem
  3. werder bremen
  4. werder weremem
  5. werder bremen gorunumlu anadolu takimi
  6. 8 aralik 1993 werder bremen rsc anderlecht maci
  7. 1 aralik 2007 werder bremen hamburg maci
  8. 22 eylul 2007 werder bremen stuttgart maci
  9. 18 mart 1992 galatasaray werder bremen maci
  10. 2 agustos 2008 werder bremen trabzonspor maci

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

werder başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. werder ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu werder nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about werder. Copyright of the articles are belong to their authors.

» 1 milyon ytl icin intihar ederim demek » bir bayandan beklenenler » cagan irmak filmleri vs gozyasi sisesi » znsrky » naginata » the visitor » 2 milyonluk kosovalilar ve 20 milyonluk kurtler » electric blue » isvec » migfer » ugur isilak » sisirdim abdominalleri » uludag sozluk yazarlari cahil ve killidir » tematik mode » oznur kalender » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » real love » uludag sozluk un yas ortalamasi » gunes balcikla sivanmaz » kara kuvvetleri komutanligi » gece cilgin ayak sesleriyle yirtildi » nagant » turku cigirmak » altinda kadin bagirttirmaca oynamak » jose del solar » lynyrd » hatalariyla sevmek » yenicag » become a legend » tata nano » madame