waiting 4 

kapat
  1. peter gelderbloom un fevkalade sarkisi.
    #2596579 (mus7afa, 16.11.2007 13:08)

© 2008 - uludağ sözlük

waiting 4 başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. waiting 4 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu waiting 4 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pulemjot kalashnikova » ne bileyim ben » bir kiza kirpiklerin takma mi diye sormak » merve kavakci » 2008 nobel edebiyat odulu » uludag sozluk hakkinda ne dediler » borderline » erkeklerin bir kizda baktiklari ilk yer » o ruzgar » hande ataizi nin isirir gibi konusmasi » fc brasov » su icememek » ozledim » dindarlara kin gutmek » koreografi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » solculari taniyinca sagci olmak » pos makinasi » banun guven hatirina ntv izleyen insan » burhan altintop lost ta oynasin » ali surmeli » moldovya » matrixxx » iliskilerde yas farki » pos makinasi olan dilenci » engizisyon » bir tavsiye mektubu » kuru kebap » derdest » bi bucuk iskender » akdeniz universitesi