wait for it 

kapat
  1. himym 'daki efsanevi * karakter barney stinson 'ın cümlesidir.
    #3325055 (painkiller, 27.04.2008 10:33)

© 2008 - uludağ sözlük

wait for it başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. wait for it ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu wait for it nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» antonio davis » aczimendi » hayata dair ic burkan detaylar » dev genc » sabah sabah seda sayan » entrylerin silinme ve canlandirilma hizi » cehennem korkusu » ulusozluk nba fantasy league » anozognozi » beni oldurmeyen sey tuhaflastirir » duygudurum » axxo » coumineol » ltd » esofman ipini kemirmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yobaz yazar ara fasilitesi » cagrisimlarin gevsemesi » jim root » kilic usurmek » sozluk yazarlarinin akp li nickleri » sevgilinin hasta olmasi » poseidon dan kacis » inadina akp » pulemjot kalashnikova » bacak agrisi » ezan okunurken muzigin sesini kisan ateist » fatih tekke batuhan karadeniz » pink floyd » kreator » antrofobi