efsanevi 

kapat
  1. efsane haline gelmiş, hakkında birçok efsane bulunan, gerçek olup olmadığı tam olarak kestirilemeyen, tarihe mal olmuş.
    (bkz: ataturk un efsanevi anekdotlari)
    (bkz: efsanevi south park replikleri)
    #348486 (asiti kaçmış kola, 15.06.2006 18:33)

© 2008 - uludağ sözlük

efsanevi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. efsanevi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu efsanevi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aethewulf » ozgur sozluk » kip winger » nasyonal sosyalizm » serdar ortac » michael wilton » milla jovovich » neil gaiman » vucut gelistirme » anksiyete » gece iskencesi » selim bolukbasi » hayata dair ic burkan detaylar » eh iste ne la » gulseven yaser » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » haydi bakalim » florinali numuneddin » duran toplarin usta ismi » derdim coktur hangisine yanayim » degisken ruh halleri ve kafayi siyirmak » hayat ne cabuk geciyor » terry kath » uluslararasi kastamonu kufur yarismasi » tek bildigi kufur aq olan cahil insan » conduct disorder » 2009 ekonomik krizi » hungur hungur aglayan takkeli cocuk » yaran olaylar » isil alben » host ulan deyyus