vocal trance 

kapat
  1. prodüksüyonda kadın ya da erkek vokal kullanıldığında tarza verilen addır. alt tarzlara ayrılsa da (uplifting vocal, tech vocal vs..) genellikle vocal trance olarak tek tarz altında sayılır.
    #763200 (discopolos, 22.10.2006 13:40 ~ 13:41)
  2. Türkiye'de Bülent Ersoy, Kuşum Aydın, Fatih Ürek vb. 3. türlerin yapabileceği vokal tarzı.
    #763204 (alperenenen, 22.10.2006 13:43 ~ 23.10.2006 02:02)
  3. konunun daha iyi anlaşılması amacı ile başarılı bir vocal trance örneği için:
    http://www.youtube.com/watch?v=qbmHCU3hmbc +
    #3329202 (never neverland, 28.04.2008 03:48 ~ 10.06.2008 22:51)
  4. türkiye'de en önemli ve popüler örneği tarkan'ın kir zincirlerini parçasıdır.
    #3329209 (hendrix, 28.04.2008 03:52)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vocal trance başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vocal trance ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vocal trance nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vocal trance. Copyright of the articles are belong to their authors.

» o kiz bu kiz » biyopolitik » beni unutma » uzun entrylerin okunmamasi » harbi » barda tanisilan kizin yataginiza kusup uyumasi » dunyanin en guzel kadini » suleyman oulare » richard dawkins » yazar oldunuz » the edge of love » ruyalarin kadini » uludag sozluk moderasyonu » online olanlari alt alta okumak » sevgili de olsa insan hayvandir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » guneysu » nedeni anlasilmayan uc sey » barack obama » telepati » turuncu sacli kadinlar » huri sapan » ekskavator » osurmayan kalmasin » yemekteyiz hasan » futbola siyaseti karistirmak » sozlukte abartilan seks muhabbeti » yaran okuyucu yorumlari » tkp » nahak » the fall