vivendi 

kapat
  1. yeni bir yazar.

(bkz: hoş geldiniz)
    (ecayip heyvanlara benziyirsen, 25.04.2008 20:31)
  2. beşinci nesil, nesildaş yazar.
    (aritra, 26.04.2008 21:24)
  3. blizzardı bünyesinde bulunduran fransız şirket.
    (archvile, 26.04.2008 21:44)
  4. (bkz: dunyanin en fakir 100 insani)
    güzel bakış açısı. takdir ettim gece vakti.
    (pis cocuk, 03.05.2008 03:30)
  5. rastladığım çoğu entrysini beğendiğim, hep böyle yazsın dediğim yazar.
    (shnicx, 08.05.2008 11:21)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ohrschmerz » orospu cocugu » hava parasi » i belong to che » cagdas » azrail ile satranc oynamak » sweet jane » esnaf » misir gevregi » 14 mayis 2008 new orleans san antonio maci » peygamber » nick drake » yatmadan once son sozler » ev sahibi olmak » ele vermek » nadia ali » izmir in tarihi eserleri » ding a dong » aykut ercetin » aptal sarisin » on libero » anoreksia nevrosa » 13 mayis 2009 fenerbahce galatasaray uefa finali » guru » obur dunya » lost » kararname i bi hukmi l kanun » sevisirken ofsayta yakalanan sevgili » josh holloway i tanrinin yaratmis oldugu gercegi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa