visual basic net 

kapat
  1. visual basicin .net teknolojisi ile burundugu kilif. .net ile beraber oop olmustur visual basic. hayirli olsundur.

(bkz: dot net)
    #1613189 (voodoo chile, 06.05.2007 10:25 ~ 10:54)
  2. yeditepe universitesinde object oriented programming dali altinda gösterilen yazılım türüdür.
    #2999492 (corpsebride, 13.02.2008 22:04)
  3. visual basic 6 0 ile karıştırılmaması gerekir. .net platformunun yapısı dolayısıyla vb'den çok farklı bir yapıya sahiptir.
    #3574119 (uretim cini, 23.06.2008 17:11)
  4. bir çok programınızın çalışmasını engelleyen yazılım tasarımı programıdır. nedeni debugger uygulamasının otomatik olarak açılmasıdır. ben engelleyemedim engelleyebilen varsa ne mutlu. ayrıca ufak bir bilgi vermek gerekirse; visual basic .net ile yapılan programlar framework alt yapısına sahip bilgisayarlarda çalışırlar.
    #3574184 (biko, 23.06.2008 17:30)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

visual basic net başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. visual basic net ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu visual basic net nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about visual basic net. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ulan okuz anadolulu » sabah sabah akla dusen sarkilar » actigi basligi unutan yazar » hostempo » basbakanin geometri bilmemesi » triptykon » franky four fingers » dibinden sokmek » pendikspor » saraydaki mucevher » vurdumduymazca osuradurmak » camlibel » i love you phillip morris » okan karacan » the disquieting muses » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » all by myself » tipta uzmanlik sinavi » kapitalizmin temel ekonomik yasasi » yureksagda » ataturk e tapan kesime kahkahayla gulmek » azarath » sevgiliye eski sevgilinin ismiyle seslenmek » vicissitudes » welcome to matrix » la copa rota » issiz adam » israil » gormedigine inanmanin ardindan inandigini gormek » icelim » kucuk penisli insan