visne curugu 

kapat
  1. bir renktir. giysilerde, saçta bulunur; aranır.
    mor ile bordo arasında olmakla birlikte bordoya yakındır. beyaz tenlere yakışır
    #367079 (darkolog, 22.06.2006 19:12)
  2. yepisyeni dördüncü nesil yazar.***
    kazasız belasız, uzun ömürlü mutlu yazılar diliyoruz.
    #2398165 (atibmaracabmarac, 29.09.2007 05:57 ~ 05:58)
  3. bu renk oje çok zarif durur narin parmaklarda...
    #2398240 (angelina, 29.09.2007 08:35)
  4. metalik olması durumunda hertürlü taşıta yakışabilecek renk.
    #2398246 (kaytanbiyikliprens, 29.09.2007 08:41)
  5. ilk entarileri arasında boris vian'ı görmem üzerine yazdıklarını okudğum ve sözlük adına mutlu olduğum yazar.
    #2431421 (yasakani, 05.10.2007 18:58)
  6. ana renklerin karışımından doğan renklere isim verme sancısı çeken bir bünyenin buluşudur.göreceli bir renktir.

bir eskimo için mors penisi moru, bir afrika yerlisi için arslan ağzı sarısı bize ne çağrıştırıyorsa, onlar içinde vişneçürüğü zihin sancısına yol açacaktır.

ayrıca dördüncü nesil bir yazardır kendileri.
    #3392122 (ofkelialabalik, 13.05.2008 15:44)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

visne curugu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. visne curugu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu visne curugu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about visne curugu. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kafama sikar giderim » bir adam cizeceksin » kucuk cocuk cuku meraklisi sapik misafirler » sevgiliye eski sevgilinin ismiyle seslenmek » sozlukte kaliteli kiz yazarin bulunmamasi » hoptek » carsaf carsaf » erbakan yapinca gerici baykal yapinca siyaset » lynyrd » fenerbahce nin efsanevi yayla cup basarisi » king » binbasi ernesto olmedi daha » che guevara » ilk once sen kapat telefonunu » dap » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » emlakci » cep telefonunu kulagindan dusurmeyen polis » gichin funakoshi » hakiki tosun pasa benim » josep guardiola » darwen » eski sevgiliye yillar sonra atilacak ilk sms » ford fiesta » sporx » zaha hadid » macit ayral » catisma esnasinda geyik ceviren polis » sabah yagmurlu havada ise gitmek » google earth tan kabe yi bulup yedi defa donmek » aldim borcluyum verdim alacakliyim