ve tanri agladi 

1. bulent akyurek kitabıdır.

"Mekânı meydanlar olan öykülerle örülmüş, yaşanmışlıkları anti kahramanların gözüyle dile getiren, mizahi, hüzünlü ve şaşırtıcı bir roman.
    Gerçekten de dil ile düşüncenin oynaşmasından ortaya çıkan beyin kusmuğu aperatifler.
    Eserin derinliklerine girdikçe toplumsal tabuların, düşüncenin, düş ve sayıklamaların eriyip satırlara aktığını görüyoruz.
    ve tanri agladi; Yazarın ötesi bilinmeyen sarp bir kayalığı eşelemesidir, öteye gönderdiği seslerin yankılarından hazırladığı aperatiflerdir.
    Lezzetli olduğuna inanıyorum..."

...soner yalcin...
    #970971 (vend avesta, 09.12.2006 01:50 ~ 01:51)
  2. trajikomık romanların usta kalemi bulent akyurek in okuyucuya sunduğu en bi güzel eseri. muhakkak okunması, okunup özümsenmesi ve kütüphane'nin en bir belirgin yerine konulması lazımdır.
    #1421722 (jelibonur, 17.03.2007 12:38)
  3. "sokağa çiktigimda sevgilim sanıp sarıldığım ıslak şeyin montum olduğunu ögrendim." şeklinde başlayıp "artık uyumak istiyorum" cümleleriyle biten karışık yazım diliyle farklı bir o kadar güzel bulent akyurek kitabıdır.
    #1673707 (fashiondesigner, 22.05.2007 15:00)

© 2008 - uludağ sözlük

ve tanri agladi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ve tanri agladi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ve tanri agladi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nokia e65 » abd nin gucunun yetmeyecegi seyler » melih gokcek in sozluk yazari olmasi » hala laiklik diyor ya » uyan uyan sabah oldu namazini kil fadimem » essegin bokunu icmemek » cevab veriyorum » eminem i grup sanmak » kadinin erkegin birkac adim arkasindan yurumesi » kayan yildizi superman sanmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci