van da ortaya cikan ensest iliski 

kapat
  1. van da meydana gelen olay, 18 yaşındaki m.a. ya ağabeyi tarafından tecavüz edilmesi olayı ilişki sonrası dünyaya gelen çocuğun terkedilmesi sonucu ortaya çıkmıştır.

http://haber.mynet.com/de...06890&date=08Ocak2007

bunu yapan insan olamaz da nasıl insan kılığına girmiş.
    #1124924 (1001, 08.01.2007 18:01)
  2. bunu yapan van gölü canavarı ile önce kardeş yapılası, sonra da eline ensest ilişkili ile van gölü canavarcanı adlı bir çocuk verilesi kişidir. insan olamaz.
    #1363633 (the kene, 02.03.2007 00:13)
  3. 13 yaşında olup daha önce cinsel ilişki yaşamamış kız-erkek bulunmayan toplumlarda da görülen iğrenç olaydır. ben dayanamıyorum bok atacağım diyorsanız boşuna abuk sabuk başlık aramanıza gerek yok;
    (bkz: bok)
    #1363663 (kisinin degeri aradigi seydir, 02.03.2007 00:21 ~ 00:22)
  4. haberin yanlış olduğunu düşündüğüm zira tecavüzün bir ilişki çeşidi olmaması sebebiyle bu kanıya vardığım toplumumuzdaki sapkınlığın ne kadar kötü bir duruma geldiğini gösteren bir ibret tablosu.
    #1363665 (lotbone, 02.03.2007 00:21)
  5. bu olay ensest değildir. ensest denen kavram, yakın akrabaların birbirleriyle zevk almak adına seks yapmasıdır. iki tarafta razı olmalıdır.

bu olay olsa olsa sapıkça bir tecavüzdür.
    #1363668 (arude50, 02.03.2007 00:22)
  6. seks'in ayıp olarak görüldüğü toplumlarda değil, daha çok kadının mal ve hayvandan farksız görüldüğü topluluklarda (özellikle de cinsel uyarıcılarla bombalanmış gençliğin sayesinde) görülen başka bir durum daha. sex'in ayıp olarak görülmediği, ve hatta kutsandığı yerlerde (hollanda danimarka vs) çok daha fazla bulunan olgunun tecavüz'e bürünmüş hali. türkiye'de ciddi bir eugenics komitesinin kurulmasını ve başına da kendi tabiriyle "biyolojik faşist" ali demirsoy'un getirilmesini istetmiştir.

edit: silinen bir entry yüzünden yarı-anlamsız bir duruma düşmüştür bu entry.
    #1363673 (soul forged sin, 02.03.2007 00:23 ~ 00:35)

© 2008 - uludağ sözlük

van da ortaya cikan ensest iliski başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. van da ortaya cikan ensest iliski ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu van da ortaya cikan ensest iliski nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sadakat » ucaktan parasutsuz atlamak » hiyartolarin sulo » yokogluyok » yenge bize emanet » onder cakar » football manager i turkler yazsaydi olabilecekler » yaran kisisel iletiler » kul taksimi » bordo bereliler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci