unut beni sevgilim 

kapat
  1. bir türk filmi klişesi olan "seni seviyorum ama gitmeliyim" kadar saçma bir söz, öğüt...

ne demek "unut beni sevgilim!" hala sevgilim diyebildiğin bir insandan kendini unutmasını nasıl isteyebilirsin ki? çok saçma!... allah'tan bunu diyen hiçbir bünye ile karşılaşmadım zira böyle bir saçmalıktan dolayı dövebilirdim bile...

ya da;

"unut beni unuttuğum gibi seni, unut ki beni yanındakini aldatma" diye bir şarkı sözü tam uyar...
    #3260385 (fatal, 12.04.2008 10:58)

© 2008 - uludağ sözlük

unut beni sevgilim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. unut beni sevgilim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu unut beni sevgilim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» igrenc reklamlar » astroloji » parayi bulunca gidilecek yerler » dun ucabilen bugun ucamayan balon » sozluk neden sevilir » renglota » cilgin sedat » seni hatalarinla sevdim ittihat ve terakki » hissiz » gelsomina a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games