ulan okuz anadolulu 

kapat
  1. nevzat tandogan 'ın osman yuksel serdengecti 'ye istiklal mahkemeleri zihniyeti ile ettiği hakaret.
    #3623298 (pietro pacciani, 05.07.2008 15:07)
  2. "bidon kafalı", "göbeğini kaşıyan adam " söylemlerinin atası.

aynı zihniyet 80 sene evvel de vardı.
    #3623308 (enderun sevgiler, 05.07.2008 15:09)
  3. koylu milletin efendisidir i dillere pelesenk etmiştir. türk tarihinde yaşanmış en rezil dönemin tek partili kafalara, türkiye yi çin devleti ! rezilliği formlarına sokmaya çalışanlara el kol bağlatan bir gaf olmuştur.
    #3623523 (pietro pacciani, 05.07.2008 15:59)
  4. anadolu nere biliyor musun sen öküz diyerek hakaret üstüne hakaret edilmesi gereken kişi söylemi.
    #3623532 (lolita lempicka, 05.07.2008 16:02)
  5. - ulan öküz anadolulu
    - ya sen mason musun, sabateist misin yoksa selanikli misin?
    - türküm
    #3623538 (arabam var, 05.07.2008 16:04 ~ 16:05)

© 2008 - uludağ sözlük

ulan okuz anadolulu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ulan okuz anadolulu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ulan okuz anadolulu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sadettin teksoyun parmagi » senin olmaya geldim » itiraf com » pardus 2008 » dun gece » alaydim elin elime » powerade » metrodaki guzel kiza asik olmak » turk kizlari gitsin iran kizlari gelsin » ampirikuku » online yazarlar » zamana ve mekana gore degisen seyler » maske » yapilmis en aptalca dalginlik » caylakligi bitmis sozluk yazari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dilber kocarslanli » internet kafede uludag sozluk okuyan birini gormek » the jester race » karsi cinsle karsilikli masturbasyon yapmak » iki erkegin koluna girip yuruyen kiz » bacak agrisi » sosyal demokrasiyi sol sanmak » en istenilen yere sonunda gitmek » kitap okumamayi marifet saymak » agliyorum kahrimdan » milletvekili » arcelik reklaminda dara ri rara diyen kadin » kahve » arbalet » debit