Özellikle bu seneki olimpiyatlarda rahatlıkla gözlenebilen enteresan ilgidir. Önceki olimpiyatlara göre sosyal medyanın da iyiden iyiye yaygınlaşması ve kullanımı ile herkes için bir statü göstergesi olmaya başlamıştır bu ilgi: olimpiyat izliyorum !
süper kupa maçı sonrası "olimpiyatlardan sonra da Türkiye'de futbol maçı kusmuk gibi geldi" yorumları yapılır bu cenahtan . Sanırsınız ki her daim tenis ve golf turnuvalarını takip edip, kış olimpiyatlarına yer ayarlamaya çalışıyorlar. Halbuki doğal hallerinde "kartaaal golgolgolgooll" diye hönkürmektir spor ile ilişkileri .
süper lig başlayana kadardır. malesef.
sporcularımızın türkiye'ye ayak basmasıyla bitmiş olan merak.
her sene kabaran meraktır o. eurovision ile paralel gider hatta.
Her olimpiyatta madalya umutlarının uyandırdığı meraktır. Ama sonu hayal kırıklığı olur ülkemizde.
Birden kabarmamıştır. Türkiyede zaten spora aç bir kitle vardır. Londra olimpiyatlarından önce türkiyede yapılan 2012 Dünya Salon Atletizm Şampiyonasına ilgi baya bi yüksekti keza sene içinde yapılan wvta tenis turnuvasına da ilgi yüksekti.

izlenilen spor dalını cool olmayla bağdaşlaştırmak da biraz garip yani tenis de izlerim futbol da basketbol da cool'lukdan çok zaman ve ilgi meselesi bu.

Bağırmak sporun temelinde vardır Aslı Çakır Alptekin son 100 metreye girdiğinde koş be kızım! nidalarıyla evi inletmeyen çok az kişi olduğunu düşünüyorum.

Bi de şu var niye kendimizi bu kadar küçümsüyoruz amk.
voleybol şampiyonlar ligi final fourlarına türk takımlarının gidip dereceler alması, 2010 dünya erkekler basketbol şampiyonasının, wta sezon sonu turnuvasının türkiyede düzenlemesinin katkısı yadsınamaz.
olimpiyatın güzelliği işte, o kadar büyük bir şov ki, en alakasız insanlar bile merak salıyor. tabii bunda müsabakaların saatlerinin de çok uygun olmasının etkisi var. bir önceki çin'deydi, çoğu kişi izleyemedi ilgilenenlerden bile. 2004 atina dışında da 2000 sidney, 1996 atlanta pek izlenemeyen olimpiyat oyunları saat farkları yüzünden.
http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=187311