tren istasyonu 

kapat
  1. tren istasyonlarının birbirine benzediğini düşünen yazardır..
    (tren istasyonu, 15.04.2008 02:07)
  2. hoşgelmiş nesildaş yazar. boş gelmemiş olmasını diliyoruz.
    (oneqeno, 15.04.2008 02:09)
  3. ilkokulda sınıf başkanı olup, benim yıllarca bunalımlardan bunalımlara girip çıkmama neden olmuş, şimdiki ruh halimin tek sorumlusu yazarmış.
    (uretim cini, 06.05.2008 14:58)
  4. birbirlerine raylarla bağlı istasyonlardır.
    (TTTDDD, 06.05.2008 15:03)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ajlan mine » aziz amca game over » edebiyat esnafi » hayko cepkin i ilk kez gormek » yilmaz vural in gs teknik direktoru olmasi » tomas sivok » hurriyet in yalan haberleriyle cosan sozluk yazari » kremasyon » selam diyene aleykum selam diyen msn insani » alternatif vodafone reklam replikleri » pondexter » saat kac espirisini ureten kisi teslim oldu » kur an okunurken sandalyede oturan first lady » james joyce » yaran msn nickleri » what a feeling » gun » adana kalesi » iyilik ve kotuluk » ahmet saglam » sick of it all » purification » eskisehirspor » alaca » domates » turban takmayan erkek bizden degildir » deniz gezmis i tanimayan genclik » badehane » veli toplantisi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa