the way 

kapat
  1. therion'un beyond sanctorum albumunden bir sarkı

sozleri :

You deny what you can't see, It makes you blind
    You can't believe things can't exist beyond life

No truth can be found by continue your life this way

Beyond life immortal soul you'll rise
    Things in life, of the old, forgotten now, it's passed

Through all dimensions and ages
    You'll be the master of your soul
    You are the lord of your own mind and will
    No enslaver will control your fate
    #309759 (dopdop, 04.06.2006 00:29)
  2. amorphis şarkısı, hem de tuonela albümünden. mvo'nün bir derdim var'ı bu şarkıyı çokça andırdığından uzun süre geyiği dönmüştür ortamlarda.
    #717602 (antimatter, 09.10.2006 23:49)
  3. bir derdim var isimli şarkıya benzediğini inkar edenlerin kulağını kesip atması gereken şarkı. amorphis in kanımca en güzel şarkısıdır.
    #1255838 (agama, 04.02.2007 04:38)
  4. akustik versiyonu da orjinali gibi süper olan fastball şarkısı.
    #1736679 (lindadayda, 07.06.2007 15:50)
  5. amerika'da evden aile yemeği için ayrılan yaşlı bir çift ortadan kaybolur.. günler geçer ses çıkmaz ikisinden de.. ve sonra arabaları evlerinden üç gün uzaklıkta bir yerde, bir kamyonun yanında bulunur.. fastball'un solisti, hikayeyi haberlerden dinler, etkilenir ve bu şarkıyı yazar..

* * *
    #1780621 (moira, 17.06.2007 15:28)
  6. bu da red hot chilli peppers (bkz: by the way)
    #1780766 (leandro, 17.06.2007 16:01)
  7. my way var bir de çağrışan..
    #1979154 (pyndemonium, 21.07.2007 15:36)

© 2008 - uludağ sözlük

the way başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. the way ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu the way nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hakimin kalem kirmasi » estremoz » su tabancasina kezzap koymak » dnz gzms ck ykskl » sacit kral » aile zoruyla satilmak » uludag sozluk ile hayat arasindaki farklar » es cinselligin hizla yayilmasi » zaten sevisiyorsun benimle vucut dilinle » iskender pala a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games