the mighty 

kapat
  1. başrolünde sharon stone elden henson ve kieran culkin gibi oyuncuların olduğu 1998 yapımı peter chelsom filmi. an itibari ile cnbc-e'de gise filmleri kusagi'nda gösterilmekte.

Ender rastlanan bir hastalık yüzünden boyu uzamayan Kevin ve onu sırtında taşıyan irikıyım Max'ın dostluğunu anlatan The Mighty, duygusallığın ön plana çıktığı ama duygu sömürüsünün yapılmadığı etkileyici bir film. Zeki bir çocuk olan Kevin, asla uzamayacak kısa boyu yüzünden kimseyle arkadaşlık kuramamaktadır. Ancak bir gün öğrenme zorluğu çeken Max'la tanışınca tüm hayatı değişir. ikisi de farklı nedenlerle toplum tarafından dışlanan ikili, birlikte önyargısız bir dosluk kurarken sihirli bir yolculuğa çıkar.

http://www.imdb.com/title/tt0119670/
    #3634448 (akustikcinayet, 07.07.2008 23:06)
  2. dün gece cnbc-e de izlediğim süper film. insanların hayata olan bakışlarını sömürmeden, suyunu çıkarmadan anlatan çok başarılı bir yapım. sting'in yaptığı soundtrack de çok güzel olmuş kanımca. izlenmesi gereken filmlerden.
    #3637773 (oopps I did it again, 08.07.2008 17:36)
  3. filmin belki de en can alıcı yeri max'in anneannesinin ona kevin'ın ölümü haber verdiği sahne.

-uyurken ölmüş.
    #3639092 (genco, 08.07.2008 22:58)
  4. her izleyişimde hönküre hönküre ağladığım film.
    #3757536 (aeon, 02.08.2008 00:26)

© 2008 - uludağ sözlük

the mighty başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. the mighty ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu the mighty nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sah pehlevi » sener eruygur » pallas » imkansiz » abi beni yika » sana gelmek istiyorum » iyi aksamlar sevgili basketbolseverler » yazarlarin sozluge baglanma sebepleri » smallville » 20 agustos 2008 ingiltere cek cumhuriyeti maci a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games