the formation of damnation 

kapat

1. testamentin yeni albümünün ismi.

http://www.testamentlegions.com
    #2607666 (holysin, 19.11.2007 20:02)
  2. paul bostaph, alex skolnick, chuck billy uzun yıllar sonra "best of" olmayan tam bir albüm. "ennennneeeee" diye bağırası gelir insanın.
    #2694276 (emptywords, 13.12.2007 22:39 ~ 22:40)
  3. kanımca thrash metal tarihinin en baba albümlerinden biri olacak albüm. özelleikle slayer, exodus,kreator gibi grupların son yayınladıkları albümlerinin çok çok üstünde bir kaliteye sahip olacak. deyim yerindeyse s*kertecek.

grubun kurucu üyesi eric peterson son röportajlarından birinde; yeni albümün legacy, practice what you preachve the gathering karışımı olacağını söyledi. albüm 29 nisan da çıkıyor.
    #2965381 (emptywords, 07.02.2008 14:15)
  4. albümün mükemmel kapağı ve albümden bir şarkı internete düşmüş bulunmakta.
    şarkıyu indirmek içün :

http://rs340.rapidshare.c...ts.The.Eye.by.Akhylys.rar
    #3116865 (emptywords, 09.03.2008 23:45)
  5. albüm internete düştü.. enfes bir albüm.

testament teknik ve progresif öğelieri thrash metale yediren gruplar arasına girmiş bu albümle. kanımca the gathering albümünü çok sevenler bu albümü pek sevmeyeceklerdir. keza aksak, ilk dinlemede hazmedilemeyecek, teknik ve zor bir albüm.. practice what you preach dönemini sevenler tapacaklar...
    #3225814 (emptywords, 03.04.2008 17:54)
  6. gayet oldschool ve köklere bağlı kalınarak yapılmış müthiş bir albüm, chuck billy ve parçalar müthiş olmuş, united abominations ve christ illusion gibi vasat albümler yapan diğer büyüklere en büyük benim demiş testament yine, ha illa da bir kusur bulunacaksa bateri biraz tekdüze gibi, çok severim paul bostaph ı ama dave lombardo dan sonra biraz yavan kaçmış, keşke eski forbidden zamanları enerjisini konuştursaymış.
    #3260020 (Disco Inferno, 12.04.2008 04:16)
  7. testament'in hala taş gibi olduğunu, babalar gibi thrash yaptığını gösterdiği albüm. sesine kurban oalyım chuck billy.
    #3347971 (ciplak vatandas, 02.05.2008 16:56)
  8. taş gibi albümdür.

ama birisi 2 kelime ile tanımlamamı isteseydi..

(bkz: paul bostaph)
    #4183348 (double cross, 04.11.2008 09:16 ~ 09:17)
  9. güzel albüm de, eğri oturup doğru konuşursak alex skolnick'ten bekleneni veremedi bana, riffler hem oldschool testament'in, hem de demonic ve gathering albümlerinin çok çok altında kalmış. ayrıca bostaph bana göre gayet iyi, misal fear'da hayvanlar gibi döktürmüş ama riffler yavan olunca kesmiyor tabi. albümü taşıyansa billy abimiz malesef, vokalleri gene aynı hayvanlıkta.
    #4748229 (zedx, 23.02.2009 04:36)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

the formation of damnation başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. the formation of damnation ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu the formation of damnation nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about the formation of damnation. Copyrights of the articles are belong to their authors.