eric peterson 

kapat
  1. emektar testament gitaristi ve dragonlord un kurucu üyesi, gitaristi ve vokalidir. çok sağlam brutal vokal yapar, çok yönlü harika bir gitaristtir.
    #1849082 (Disco Inferno, 01.07.2007 17:42)

© 2008 - uludağ sözlük

eric peterson başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. eric peterson ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eric peterson nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» karma » basima bir is gelmeyecekse ataturk u sevmiyorum » eksi de ilgi goren basligin uludag da bos kalmasi » eskisehir osmangazi universitesi » kendi kendine konusmak » galip mendi » emilie de ravin » naylon staj » one tree hill » nimet cubukcu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games