tercan 

kapat
  1. erzincanın bir ilçesi.
    #245068 (ranger65, 14.05.2006 22:41)
  2. Mamahatun Türbesi iki katlı
    Alt katta yılan parlar

Bir at kişner sümbüli
    Kamyonları ala boyar

Rüzgar
    Az ötedeki
    Eski kervansarayı
    Eleştirir durur

ihtiyar adamla çocuk
    Ordadırlar

Hiç konuşmazlar

Çömelmiştir ihtiyar
    Bir olanak gibi
    Sıkmıştır avucunu

Çocuğunsa
    - Göz göze gelebilirseniz -
    ipi kopmuş bir uçurtma
    Hızla uzaklaşır bakışlarından.

cemal sureya
    #1542064 (mulayim, 19.04.2007 01:47)
  3. (bkz: MERCAN)
    #2409745 (kendime donmeye artik cok gec, 01.10.2007 11:46)

© 2008 - uludağ sözlük

tercan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tercan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tercan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» otisabi » vladimir askenazi » osman kibar » manyerizm » 2008 abd baskanlik secimleri » insatiable » persepolis » karin » formati dagitan gammazlar » cez basketball nymburk » evinde sadece radyo olan insan » sozlukteki bolucu patlamasi » football manager 2009 » konusmak varken sacmalayan insan modeli » sizoid kisilik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hbb tv » bc brno » sonic syndicate » uyukusuz ruyasiz » inonu universitesi » ritmik jimnastik dunya kupasini izlerken 31 cekmek » hasretinden haci sakirleri deldim » okultizm » jean claude van damme » frotorizm » renegades of funk » tal ben haim » chem 7 » dingil » unutulan yillar