tanrilar 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. tanrilar ve insanlar
  2. tanrilar susamislardi
  3. tanrilar okulu
  4. tanrilar surusu
  5. buyuk tanrilar
  6. tanrilar gunu
  7. tanrilar ve kopekler
  8. modern beser tanrilar
  9. tanrilar cildirmis olmali
  10. tanrilar mezarlar bilginler

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ersin karabulut » mulayim » punch drunk love » muro » alaturka solist » shevchenko ile yeniden karsilasmak istiyorum » iceri penetre etmek » justine henin » gunde uc ogun yumurta yiyen ogrenci » the green mile » kardes turkuler » o cocuklari » allah a sorulacak sorular » little green bag » gundeme ilgisiz gencler » gercegi inciten papagan » corapla sevismek » aptal sarisin » eksi oy almayi iplemeyen yazar » number eight » hayattan zevk alamamak » arel universitesi » cevapsiz soru » birbirine benzeyen unluler » alem got olmus gotlerde mudur » kayitli uludag sozluk okuru » polat kafa kes » fenerbahce nin shevchenko transferi » preeklampsi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa