tango and cash 

kapat
  1. muhteşem polis ikilisidir.
    (LocK, 19.07.2006 22:22)
  2. (bkz: karpuzkabugu)
    (bkz: devedikeni)
    (devedikeni, 19.07.2006 22:33)
  3. kurt russell ve slvyester stallone nin 80' lerde çevrilmiş ve oldukça ilgi görmüş aksiyon komedi tarzı filmidir.
    (zargana, 02.01.2007 13:04)
  4. şu sahnesiyle aklımda kalan film:
    şimdi hangisi olduğunu hatırlamıyorum ama bi tanesinin kız kardeşi diğerine masaj yaparken abi geliyordu da seslerden filan seviştiklerini sanıyordu. biz de ilk ergen dönemimizi yaşadığımız için ağzımız açık izliyorduk bu sahneyi.
    şimdi şüpheye düştüm aslında, yoksa o film cehennem silahı mıydı diye. buydu ya..
    (nikim yok benim, 15.05.2007 15:32)
  5. raymond tango'yu sylvester stallone, gabriel cash'i de kurt russell'ın canlandırdığı 1989 tarihli bu filmde şimdilerde desperate housewives'da susan rolünde gördüğümüz teri hatcher da tango'nun kardeşi olarak rol almıştı. ne günnerdi be!
    (sally, 15.05.2007 15:40)
  6. tango ve cash yöntemleri farklı fakat başarılı iki polistir! mafya bunları harcamaya koyulur. hapse düşerler, çıkarlar, nihayet intikamlarını alırlar. defalarca keyifle izlenebilecek bir film.

(bkz: dublajlı hali orijinalinden daha iyi olan filmler)
    (zarth vader, 03.08.2007 11:49)
  7. bir dönem prime time'da show tv'nin mütemadiyen ekrana dayadığı filmdir. başından götünden kese kese en son kırkbeş dakkaya indirmişlerdi filmi. geçenlerde tekrar gündeme getirilen bir de kült soundtrack parçası vardır yazoo - don't go deyin.
    (riggo, 13.08.2007 00:12)
  8. sylvester stallone'nin, üzerine yapışan "rambo" etiketinden bir miktar sıyrılmak için çektiği 1989 yapımı aksiyon komedidir. yönetmeni, andrei konchalovsky olmakla beraber, filmin sonuna doğru işi bıraktığından, asistanı filmi tamamlamıştır. o dönemde iyice ayyuka çıkan ve çok da iyi gişe yapan "iyi polis-kötü polis" ikililerinden yararlanılmak istenmiş ve kanımca bu alandaki en sağlam ikili ortaya çıkarılmıştır. filmin devamının çekilmemesi de ayrı bir merak konusudur. stallone, bir ölçüde kendisiyle dalga geçerken (filmin başında rambo hakkında söylediği "rambo solda sıfır" repliği mesela... bu aslında önemlidir, zira o zamanının -ve bence tüm zamanların- en büyük aksiyon starıyken yapmaktadır bunu) bir ölçüde de gelecekteki rollerine hazırlanmaktadır. kurt russel'ın da, sinemadaki en sevilen rollerinden birinde gözüktüğü yapımın soundtrackini, ünlü kompozitör harold faltermeyer'in yaptığını belirtmek ve tema müziğinin de altını özellikle çizmek gerekir.
    (salamander, 13.08.2007 03:35 ~ 03:38)
  9. sylvester stallone ve kurt russell'in oynadıkları 1989 yapımı komedi macera.
    (Sıfırın Altında, 01.10.2007 19:57)
  10. Ray Tango ve Gabe Cash, Los Angeles'ın mesleklerinde çok iddialı 2 polis memurudur. Uyuşturucu ve silah kaçakçısı Perret, bu iki adamın peşinde olmasından bunalarak, onların işlemedikleri bir suç yüzünden hapse girmelerine neden olur.

Cinayet silahiyla yakalanarak hapse giren Tango ve Cash suçsuz olduklarını ispatlayabilmek için işbirliğine girerler. Hapishane yöneticilerinden biri Cash'in eski bir arkadaşıdır ve onların hapisten kaçmaları için yardımcı olur.

kaynak: http://www.film.gen.tr
    (Sıfırın Altında, 01.10.2007 19:59)
  11. teri hatcher bütün güzelliğiyle arz-ı endam eder.
    http://www.youtube.com/watch?v=-kVxYeRiY0o +

kurt russell'in kadın versiyonu da pek seksidir (!). sly'ın kardeşini ortağıyla yakaladığı koltuk sekansı unutulmaz.

http://www.imdb.com/title/tt0098439
    (ELeCTrO, 01.10.2007 20:01 ~ 03.10.2007 17:35)
  12. show tv'de gösterilen skindirik aksiyon filmlerinden pek de bir farkı olmayan film.
    (Kajmer, 30.10.2007 23:09)
  13. o filmde ki tango bendim.
    (bkz: itiraf ediyorum)
    (terbiyesiz, 30.10.2007 23:10)
  14. 90'lı yıllarda çocuk olanların favori filmidir. ayrıca kurt russel ve sylvester stallone'nin birbirlerinin pipilerini karşılaştırdıkları sahne ile kurt russel'ın kadın kılığına girdiği sahne adamı kopartan cinstendir.
    (geras, 30.10.2007 23:15)
  15. samanyolu tv'de iki haftada bir yayınlanan film. peki bu durumdan rahatsız mıyız? tabiki hayır. hele profesörün yaptigi araba yok mu...
    (el matador, 29.01.2008 03:08)
  16. an itibariyle kanal 1 de yayınlanan efsane film.
    (hebeley episode II, 08.05.2008 22:00)
  17. kanal 1de efsane dublajıyla yayınlanan harika filmdir.
    (hebeley episode II, 08.05.2008 22:28)
  18. kankayla birlikte maceralara atıldığınızda kendinizi benzettiğiniz ikilidir.

- çok aksiyon olacak bu gece kanka.
    + efet tıpkı tanko ve keş gibiyiz de mi?
    - oha ayı sensin keş.
    (TTTDDD, 08.05.2008 22:32)
  19. ikili silahlarını çıkartırlar ve cash sorar :

- tango, neden seninki benimkinden büyük ?
    - doğuştan dostum, genetik.
    (DjarumTurk, 08.05.2008 23:45)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» captain gault » jose mourinho » old love » barcelona nin mehmet topuz la ilgilenmesi » biryantin » club atletico de madrid » gittin » okuyo musun kaca gidiyosun » diyatome » eski bir hatirayla karsilasmak » red soldiers » meni gelmesi » sozlukteki mallar » kekistanlihobbit » evlenince degisenler » roberto carlos » amme intizami » evde kimse yokken tuvalet kagidinin bitmesi » duman » melankolik » alkollu icki satisini duzenleyen yasa » itiraf com » becoming insane » celine dion » bbg eray » inti illimani » 2008 yilinda hala mailleri forwardlayan bunye » pnomatik » ben hic asik olmadim a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa