bugün

hayatımın "bedava alkol, ucuz ve kaliteli ot ve çıtır bir hatunla bütün bir geceyi sevişmekten başka hiçbir şey yapmadan geçirmek"dan ibaret olduğunu hatırlatan başlık. *
şu dünya hayatı adına sadece mutlu bir yuva istiyorum;sıcacık bir ev,hayallerimdeki eş,sevimli veletler,huzur ve rahat.
şu dünya hayatı adına sadece mutlu bir yuva istiyorum;sıcacık bir ev, hayallerimdeki eş, sevimli veletler, huzur ve rahat.
uludağ sözlük yazarlarının yaşama ve varolma amaçlarıdır.

edit: benimki uzaya çıkmaktır.
ne biliyim amına koyayımdır.
edit: benimki de uzaya çıkmaktır.
sevdiğim kadınla mutlu bir birliktelik ve güzel bir kariyer.
tutunmak.
yemek yemek.
vatana, millete hayırlı birey olmaktır.
hayallerimi gerçekleştirebilmek.
geldigin yere geri donmek. amac olarak ister kabul et ister etme. dogarken sormadilar olurken mi soracaklar? dogumla olum arasini da istedigin amacla doldur. sen amac koy, amaclarin da gerceklesmediginde sana koysun. elinde bir amac-sonuc cumlen olur en azindan.
yaşadığımı hissedebilmek.
dini bir sebep.
ama normalde yaşamak isteyip istemediğim sorulsaydı "hayır"ı tercih ederdim. ama artık çok geç. işlenmiş günahlar, günahlar...
kesinlikle yemek içmek değildir. * * * tamam belki bunlar zorunlu ihtiyaçlar ama her yerde bunları bahsetmek niye.
içerik bulunamadı.
real madrid maçını trübünde izlemek.
Hayatımın kadını ile evlenip bir kız çocuğu sahibi olmak.
(bkz: Ted mosby) (bkz: tamam baba sakin ol)
etrafımdaki insanları mutlu etmeye çalışmak olsa gerek.
gelmek, görmek, gitmek. herkes gibi. tabii gelmişken de bir şeyler için çabalamak. anketin sorusunun cevabı zaten yazdığım ''bir şeyler''in içinde saklı biliyorum.* ama lafı dolandırmayı seviyorum. bu ankete de sana ne lan benim hayatımdan diyorum. iş bu entry sırf entry girmiş olmak için girilmiştir.*
aşk afedersin.
Bazen bu hayatta sadece kokoreç, midye ve işkembe çorbası olduğu için yaşadığım fikrine kapıldığım düşünülürse öyle bir amaç yoktur.
ölmektir.
tarafımca yanıtı olmayan sorudur. her şeyin bir amacı olmak zorunda değildir. örneklendirmek gerekirse aşık olmanın da bir amacı yoktur, ama olursun.
maksat muhabbet.
faydalı olmaktır. kendim için ne zaman bir amaç edinsem son anda da olsa bir aksilik ile karşılaşmışımdır bu güne kadar. kesin bir amacım yok bu sebeple. ille de kendim için bir amaç olacaksa; kimseye muhtaç olmamak olabilir. belki de hayatın bir amacı vardır ve ben onun amacına ulaşması için üzerinden geçtiği yollardan biriyimdir. neyse gidip bi elimi yüzümü yıkayayım.