bugün

Önemsedikçe kaybettiğim
insanlar var, bundan nefret
ediyorum.
aciktiw sanki. Yoksa bu isten kaytarmak icin bir bahanemi?
kazık kadar oldum ama evde tek başıma kalmaya son 1-2 senedir alışabildim, o da gündüz vakti.
karsimda oturan kiz bence cok mal. Berbat bordo ceket. Kocaman sahte altin kolye. Ne bilim cok basit gorunuyor bence.
Sabahtan beri oturuyorum hiçbir şey yapmıyorum aybaşında da maaşımı tıkır tıkır yatırıyorlar. ben de ne iş yaptığımı tam anlamda bilmiyorum.
özel mesajlarımı entry olarak ifşa eden yazardan nefret ediyorum, pisliğin tekisin.
merhaba, ben kız arkadaşının eski erkek arkadaşıyım. nassı? hatun deli sevişiyor di mi? ben yaptım!!
havali gibi olabilirim ama ben aslinda cok uzukuyorum sen bana konusmayinca aramayinca. Hem hastayim zaten. Bunum akiyor gozum yasariyo.
off ya sıkılıyorum.
alkolsüz viski, etsiz çiğköfte, dumansız hava tamam bir yere kadar ama amsız kadın çıkarsa çok pis söverim öyle böyle değil ana avrat söverim.
Her gün ders çalışmak için sigaram ve kahvemi alıp bilgisayarın başına gömülüp sabahtan akşama kadar müzik dinliyorum. Herkes benim azimle çalıştığımı sanırken ben her gün yeni şarkılar keşfediyorum ve yatarken vicdan azabı çekiyorum.
ölümüne mutsuzum..
müdürlerimin hepsinden* , çalışma arkadaşlarımdan ve bıyıkları benden gür olan hatunlardan tiksiniyorum.
uludağ sözlük eskisi gibi tat vermiyor artık sadece zirvelere filan gelirim.
Bugun kendimi vazgeçmeye ikna ettim, risk almamaya, duygusallığa gerek yok, şimdi zamanı değil. Ama bu nedenler neden değiller sadece bahaneler.. yaptığım tek şey, gerçekten saklanmak. Kendi kendimin bir an için bile mutlu olmasına izin verdikten sonra dünyanın üstüme çökeceğinden korkuyorum. Ve ben bundan canlı çıkabileceğimi sanmıyorum.
susmak beni daha mı iyi yapıyor yoksa daha mı yoruyor bilmiyorum.
az önce dolandırıldım sözlük.

bugün her zaman ki gibi okuldan çıktım dönüşte de internetten kitap almak için hesabıma para yatırdım.cebimde son 20 liram kaldı, 2 gün yeter bana diye düşünüyordum.eve az bir yol kala beyaz renkli palio model arabadan adamın biri seslendi.kendisinin carrefour satış sorumlusu olduğunu iş görüşmesine gittiğini ancak kendisine ödeme yapılmadığını söyledi.arabasına benzin alabilmek için benden yakıt parası istedi karşılığında parfüm vereceğini söyledi.bende tamamen adamın söylediklerini hiç düşünmeden tamamen iyi niyetli olarak çıkardım son 20 liramı verdim, parfümüde istemedim.zorla vermek istedi.eve gelip parfümü açtığımda içi su ve kolonya doluydu.neyse ne yapalım, giden 20 lira olsun.sizde böyle salak duruma düşmeyin efenim.
13 mayis- 4 haziran.
benim icin cok cok onenmli.
ne itiraflarmış be a**na koyayım.
bu ülkede sokağa çıkıp başımıza bir şey gelse, niye sokağa çıktın demekki rızan vardı diyecekler artık.

Ağzına sıçayım ben bu zihniyetin.
bugün evlenip çocuk sahibi olmaya kesin olarak karar verdim. 30 yaşını geçtim ne zaman annemlere gitsem hala markete ben yollanıyorum arkadaş.
canım çok sıkılıyor. açıkçası eve giresim hiç gelmiyor çünkü ders çalışmak istemiyorum. 3 gün boyunca dinlenmek istiyorum hiçbir şey düşünmeden, hiçbir şey konuşmadan sadece uyumak ve dinlenmek istiyorum.
(bkz: yan dairedeki yaşlı teyze ile çılgınca sevişmek/#19138508)
yapmam dediğimi de yaptırdılar ya ben artık kendime verdiğim sözlere de inanmaz oldum.
bir pimim olsaydı çekerdim bugün. bu yoğun mutsuzluk ve umutsuzlukla başetmeye çalışmaktansa kendimi patlatmayı yeğlerdim. gerçekten de umut işkenceyi uzatıyor.