bugün

ayak parmaklarımı serçe parmaktan başlayarak her seferinde birini diğerinin üstüne çıkmasını sağlayıp en sonunda tekrar eski haline gelmesini sağlıyorum. hafif bir rahatlama hissi yaşatıyor itiraf ediyorum..

düzeltme: ellerimi de kullanıyorum arkadaşlar. lütfen yapmayın bunu, o kadar yetenekli değilim. ^^
gördüğüm hiç bir yüzü unutmuyorum. Ve gördüğüm herhangi bir kelimeyi tersten okumadan duramıyorum.
kucukken kafami hep duvarlara vururdum. simdiyse kafama herhangi bir darbe aldigimda hissetmiyorum. itiraf ediyorum; beyin ezildi icerde kucukken.
midem guruldar ama sürekli guruldar hiç susmaz.
ev de hatun varken buraya giri girmek.
tayyip erdoğan'ın malafatını çok merak ediyorum.
Delinin tekiyim, kendimi supermen zannediyorum.
ilginçtir.
tersten konuşmak. fazla yetenekten ölebilirim.
istediğim an kusabilirim. 6 biraya bakar.
nefes almadan konuşuyorum.
zıplayarak yürüyorum.
ayağında 3 kg harley davidson çizmeyle normal ayakkabı giyen insanlardan daha hızlı daha seri hareket edebilmek.

+ yuh lan bir de benim ayağımda çizme var. sana versem bunları ayağına taş bağlamışlar da yürüyormuş öyle yürüyormuş gibi hissedersin biraz seri ol.
- olum ben sana 4 sene çakmışım yaşlıyım lan ben.
+ ya bırak ya. senin eline veririm lan ben.
- büyüğüm lan ben senden.
+ ya tamam o değilde, atacam çizmeleri kafana o gözlüğünü düşürecem gözlerinden.
(....)

edit.
senkronize su balesi yaparken bir yandan da irlanda edebiyatının kasvetli dokusunu barındıran ve sade türk kahvesi kadar acı olan bir roman okuyabilirim.

tüm bunları yaparken sağ elimle labut çevirip, sol elimle ateş üfleyip, göbeğimde hula hup çevirebilirim.
Simetri hastalığım

Yolda yürürken sağıma soluma asla bakmamam . Bu yüzden sürekli arkadaşlarımdan hocalarımdan laf yiyorum. insan bir selam verir diyorlar . Görmüyorum ki abi sağa sola bakmıyorum *

Futbol oynarken sol ayağımı ,

Yazı yazarken sağ elimi ,

telefonu kullanırken sol elimi ,

masa tenisi oynarken sol elimi ,

kort tenisi oynarken sağ elimi,

Cenabetken sağ elimi kullanıyor olmam yeterli açıklama oluşturur.
şimdiye kadar hiç ölmemem.
ayak parmaklarıyla ufak nesnelere zahmetsizce yer değiştirtebilme becerisidir.
Başkalarının söylediklerine göre hep mutlu gözüküyormuşum halbuki ufacık birşeyden bile sinirlenebilirim ama demek ki dışarı yansıtmıyorum. ( şanslıyım.)
şu ana kadar pes'te hiç kaybetmedim.
tarif edilemez bir ilginçlik.
saati 5 dakikalık sapmalarla tahmin edebilirim.
örümcek ısırınca sıçasım geliyor.
iki dizimde de gülen yüz şeklinde kızarıklıklar var. Yanık izi gibi ama hiçbir şey hatırlamıyorum. Bastırınca biraz acıyor o kadar. Alla hallah.
Fıkır muhendısı fıkrıyı yakalarsam otomatık sıkme programımı calıstırcam.
Dislerim ve tirnaklarim cok sert.
isirdigim seyi kopartirim.
ayrica tirnagim battigi yerde iz birakir.
yolda yürürken okuduğu kelimeleri 3'e tam bölünüp bölünmediğini kontrol etmek. saçma mı? evet saçma, farkındayım.

edit: imla