suspicious minds 

kapat
  1. hoş bir elvis presley şarkısı.

Were caught in a trap
    I cant walk out
    Because I love you too much baby

Why cant you see
    What youre doing to me
    When you dont believe a word I say?

We cant go on together
    With suspicious minds
    And we cant build our dreams
    On suspicious minds

So, if an old friend I know
    Drops by to say hello
    Would I still see suspicion in your eyes?

Here we go again
    Asking where Ive been
    You cant see these tears are real
    Im crying

We cant go on together
    With suspicious minds
    And be cant build our dreams
    On suspicious minds

Oh let our love survive
    Or dry the tears from your eyes
    Lets dont let a good thing die

When honey, you know
    Ive never lied to you
    Mmm yeah, yeah
    #790252 (stockton to malone, 30.10.2006 01:00)
  2. robbie williams versiyonu da vardır da nedeni aşikar elvis gibi olamamıştır bir türlü. *
    #790299 (simitcikahvecigazozcu, 30.10.2006 01:10)

© 2008 - uludağ sözlük

suspicious minds başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. suspicious minds ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu suspicious minds nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sevgiliden ayriligin ilk saatleri » yaran roportajlar » arabayla polis arabasina carpan ehliyetsiz genc » mini etek giymeyi tercih eden kizlar » stv varken cnbc e izleyen insan profili » yapma cocugum yapma evladim » yaran ayarlar » lost control » hic kimse zorla evlendirilemez » sagopanin albumlerindeki skitler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games