suat sungur 

kapat
  1. tiyatro,sinema,dizi * ne varsa hepsinde rol almış olan oyuncu. kahpe bizans filmindeki tavşan bey karakterinden hatırlanabilir.
    (chilavert, 01.11.2006 20:18)
  2. (bkz: zati sungur)
    (maksat muhabbet, 01.11.2006 20:42)
  3. (bkz: dimi ya öyle biri vardı)
    (balyancho, 01.11.2006 20:43)
  4. davul sov'da jüri üyeliği yapmışlığı da vardır.
    (heman0212, 01.11.2006 20:44)
  5. başlığı okuyunca güleç yüzüyle hatırladığımı farkettiğim, hakikaten de öyle olan oyuncudur.
    (kelmajeste, 01.11.2006 20:45)
  6. komik bir yüz ve karizma bir isme sahip sanatçı.
    (eurasian, 24.02.2008 00:55)

© 2008 - uludağ sözlük

suat sungur başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» backtrack » hz muhammed in turk dusmanligi » andlee » phpbb » ertug ergin » alex turner » tekyoldevrim » megliore degli abati » carpisma » eurovision a azerbaycan in katilmasi » oglak burcu erkegi » ulker » simulect » grup mavi ezgi » bana keltoslar sac ektiriyor dedirtemezsiniz » sadik sendil » future perfect tense » evgeni plushenko » nankatsu » michael laudrup » enderun sevgiler » paci » denizde sevgiliyle gures tutmak » clostridium botulinum » kavgada dayagi yedikten sonra soylenen sozler » istanbul » bilerek uzmek » cepki » 2009 yerel secimleri » ansizin 82 yunaneli » umut etmek » nefaki » hafta sonu okul uniformasiyla dolasan cocuk » srebrenica katliami » ali ozdemir » sayin erdogan a en icten tesekkurlerimle » fethi ahmet tosun » turkiye de anayasa gelistirmelerine bir bakis » sen git karin gelsin » inkar etmek » tesaduf etmek » lebron yigit » kacak dovusen ayi » in silence i observe » teoman esliginde kum tasiyan amele » cavusu tokatlamak » uretim cini » jojoba yagi » mahrem » hazreti muhammed peygamberdir a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa