statik smiley 

kapat
  1. yaratıcı nick sahibi yazar. *
    (pilotmont, 29.01.2007 19:52)
  2. ortak beğenilen bir dizi hakkında kritik yaparken tanıştığım, tanıştığıma da son derece memnun olduğum meslektaş yazar. ayrıca aynı dertten mustarip olmamız da cabası.* ayrıca siz kameralar aracılığıyla mesaj göndermek istiyorum kendisine ;
    - Biz ona "kuyruğun sıkışması"ndan ziyade başka bir tabir kullanıyoruz.*
    (faati, 09.06.2007 06:14)
  3. efendim, kendisi 100 entry barajını geçen yazarlar kervanına katılmıştır. bir haftada bir entry yazma kapasitesine sahip olsa da*, kendisini kutluyoruz.*
    (faati, 26.09.2007 21:44)
  4. efendim kendisi * yaz tatili bilgisayarımdan uzak kalışım ve akabinde uğraştığım duraklama dönemimden sonra muhteşem bir dönüş yapacağımı bilmelidir. yine de sağolsundur *
    (statik smiley, 26.09.2007 21:46 ~ 21:47)
  5. hemşerim olan yazardır. ayrıca kendisine "hacı" diye hitap etmeyiniz.*
    (the kene, 18.10.2007 14:07)
  6. çaylaklığa terfi ettiğim zaman sıcağı sıcağına yakalamış ve jansoldier başlığından durumu deklare etmiştir. ilgisine teşekkürlerimi sunmak istediğim yazardır.
    (jansoldier, 23.01.2008 21:06)
  7. böyle bir yaratıcı nick bulmuşsa kimbilir yazıları ne kadar farklıdır demek istediğim merak uyandıran yazar.

hamiş: yanlış düşünmemişim, takip edilesi bir yazarmış.
    (zinani, 06.04.2008 02:07 ~ 02:08)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» erdem capar » cradle of filth » ersin34 » el laberinto del fauno » hortum » kutlu dogum haftasi » chuck taylor » tokyo restaurant » tembel hayvani » hic kimse bilmez » dilimizde en cok isme sahip mekan » haydar dumen e sorulan yaran sorular » niyetsiz sozluk » 19 mayis 2008 hornets spurs maci » sis oldu sarkilar » mexico city » tutsikimiyancek » birmanya » 500 milyonluk banknot » sevisirken dikkat edilecek hususlar » besinci nesil » 20 mayis 2008 » burning in water drowning in flame » abo aga » ingilizce ogrenememek » yigit ozgur esprileri » potansiyel mefta » tarzini oturtamayan kiz yazarin cekiciligi » sozluge tazminat davasi acmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa