solid state disk 

kapat
  1. hareketli parçalar bulundurmadığından fiziksel olarak hard disklere benzemeyen ama onlar gibi bilgi sakalayabilen yeni nesil sabit disklere verilen ad.

daha fazla bilgi için: http://en.wikipedia.org/wiki/Solid_state_disk
    #1809772 (larker, 23.06.2007 11:56 ~ 11:57)
  2. klasik hddlere kıyasla çok çok daha yüksek bir rasgele erisim hizina sahip olduğundan windows'un açılışını neredeyse 2 kat hızlandıran disklerdir.
    #2579849 (euthanasia, 11.11.2007 16:02)
  3. bu varken normal hdd kullananlar var ya. aciyorum...
    #2726005 (84 44 114 44, 21.12.2007 16:52)
  4. halihazırda piyasada kullanılmakta olan normal SATA disklerin veri okuma hızı 10-15 milisaniye iken SSD tipi disklerin veri okuma hızı 0.25 milisaniyedir. Böylelikle devasa bir fark atan SSD tipi disklerin standart hard disklerin pabucunu dama atması an meselesidir.
    ayrıca bu disklerin darbeye dayanıklı olması avantaj sağlamakta, diğer disklere nazaran çok az ısınmaktadırlar.
    #3386562 (zozo, 12.05.2008 09:30 ~ 09:32)

© 2008 - uludağ sözlük

solid state disk başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. solid state disk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu solid state disk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» meksika siniri » mahmood ucu bir arada » bombay » a shot at love with tila tequila » bamya cicegi » bursaspor » ders kitabinin arasinda cizgi roman saklamak » bluevelve » sumi ne lan » formata uymadi diye sozlukten atti a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci